Desiata pre 6-mesačné dieťa

29. okt 2024

Čo dávate pol rocnym? A koľko gramov dávate desiatu aby potom zjedol aj obed ? Je na desiatu veľa 100 gramov výživy napríklad ?

evkamotka
29. okt 2024

Prve dieta, ze? Zarob za misticku a kolko zje tolko zje. Gro stravy je stale mlieko. Este sa len uci papat.

autor
29. okt 2024

@evkamotka áno prvé🙂 tak aj robím len ide o to že desiatu zje výživu vyše 100 gramov a obed potom nechce veľmi, či nedavam veľa desiaty

kikusenka1
29. okt 2024

Miesto výživy daj ovocie. Dieta ma malý žalúdok. A priznám sa mam 2 deti a gramáž výživy som nikdy neriešila lebo polovicu som zjedla ja😂

ivangeline
29. okt 2024

Hmm, ak ma dostatok mlieka, zbytočne dávať desiatu v tak malom veku. Ozaj minimalne, ak chceš, aby jedlo obed.

evkamotka
29. okt 2024

Chapem. Chce to aj u teba taku "zrucnost" ze koľko dat. Ale podla mna nic nepokaxis v žiadnej variante. Silnejsia desiata-slabsi obed alebo naopak. Je to nakoniec jedno neboj

autor
29. okt 2024

@evkamotka ďakujem si zlatá že si ma pochopila a žiadne výsmechy 🙂

evkamotka
29. okt 2024

Všetky sme zacinali.

danyelia
29. okt 2024

65 g výživy, 15 gramov rožka, 20 g slaniny a 3 deci mlieka 😁...ok, prepáč, teraz vážne. Nikdy som to tak nevážila, koľko zjedlo, toľko zjedlo, také malé dieťa, zopár lyžičiek, vôbec to nerieš. Áno, ja to tak neprežívam, mám už deti 4 a staršie, desiatujú na čo majú chuť a v akomkoľvek množstve...

autor
29. okt 2024

@danyelia tiež by som to tak neprežívala ,máme predčasniatko, musím mu vážiť nech viem

tinalia
29. okt 2024

Na desiatu davam zatial len ovocie, tiez ma 6 mesiacov. Ale zje par lyzic a koniec, takze mnozstvo neriesim 😁 ja by som bola rada, ak by zjedla kludne len desiatu a obed pomenej ☺️ vyskusaj dat menej desiaty a viac obedu. Ak ani to nepomoze, tak kludne na desiatu dopraj, ved 6 mesacne dieta sa este len uci stravovacim navykom 😊

evkamotka
30. okt 2024

Aj moj bol predcastiatko. Kedy sa narodilo tvoje a s akymi mierami?

autor
30. okt 2024

@evkamotka 32+4 , 1300 gramov ,vrabca malé

evkamotka
30. okt 2024

Drzim palce. Vsetko dobehne, moj je uz prvacik,sikovny, nic mu nechyba. Co sa tyka toho papania, v pol roku by som to aj tak neriesila. Zarob misku na desiatu aj na obed a vždy ti zje kolko chce.

autor
30. okt 2024

@evkamotka ďakujem si zlatá ,dúfam že bude som šikovný ako tvoj 🙂 ty si kedy rodila ? 🙂

evkamotka
30. okt 2024

Starsieho, to predcasniatko v 2017. Mal milion kontrol, liekov, ortezu na hlavicku, vojtovu metodu....ale vsetko dohnal a je zdravy, sikovny. Aj tvoje babo bude ;)