Ahojte chystám sa dať malej biely jogurt nepovracia sa mi z toho ? Čo jej do toho môžem dať aby bol chutný
Chutny ho nepotrebuje. Ona nevie ako ma chutit. Okrem toho obsahuje aj tak cukor. Skus dat s bananom.
My nevieme či sa Ti z jogurtu pozvracia, nemáme vestecku gulu
Ideálne je biely, bez príchuti. Ale môžeš dať napr pomrvenu piskotu, alebo ovocie
@lisacka1 daj ho cisty naco pridavat cukry ona nevie, ze su aj sladke jogurty. Naucila som na cisty obcas davam ovocie. Piskoty a podobne blbosti by som 9m nedavala.
Treba skusit cez den, obycajny biely s probio kulturou kolo 3,5%tuku... Su rozne značky. Mnam
@lisacka1 dávala som prešli presnidavku alebo ovocie
@stanulienkat biely jogurt s cukrom?
Syn jedáva čisty biely jogurt - na začiatku zjedol 1-2 lyžičky ptm som davku zvyšovala , negrcal a nič by som do jogurtu nedávala načo podľa mňa zbytočne
@viestta jasne. Pozri si zlozenie. Niektore su doslova presladene. Samozrejme nie kazdy.
@stanulienkat priznam sa, ze okrem zvolenskeho smotanoveho s trstinovym cukrom, ktory to ma aj v nazve som ziadny biely s cukrom nenasla
@stanulienkat mam doma aktuálne tri druhy bielych jogurtov a to tesco, tesco finest grécky a spomínaný zvolenský ani v jednom nie je v zložení pridaný cukor.. asi som mala teda tiež šťastie alebo ja neviem
Veď má už 5 rokov, prečo by sa mala povracať. A dať jej doňho môžeš napríklad čučoriedky.