Dcérke sa chystám dať biely jogurt

lisacka1
4. máj 2024

Ahojte chystám sa dať malej biely jogurt nepovracia sa mi z toho ? Čo jej do toho môžem dať aby bol chutný

ivka225
4. máj 2024

Veď má už 5 rokov, prečo by sa mala povracať. A dať jej doňho môžeš napríklad čučoriedky.

lisacka1
autor
4. máj 2024

@ivka225 5 rokov ?😂 9m ma

stanulienkat
4. máj 2024

Chutny ho nepotrebuje. Ona nevie ako ma chutit. Okrem toho obsahuje aj tak cukor. Skus dat s bananom.

pribinak
4. máj 2024

My nevieme či sa Ti z jogurtu pozvracia, nemáme vestecku gulu

Ideálne je biely, bez príchuti. Ale môžeš dať napr pomrvenu piskotu, alebo ovocie

ivka225
4. máj 2024

@lisacka1 Keď si nenapísala vek, brala som to tak, že môžem použiť ľubovoľnú hodnotu.

lenkakoc444
4. máj 2024

@lisacka1 daj ho cisty naco pridavat cukry ona nevie, ze su aj sladke jogurty. Naucila som na cisty obcas davam ovocie. Piskoty a podobne blbosti by som 9m nedavala.

really8
4. máj 2024

@lisacka1 deti treba ucit ako potraviny maju chutit, na ich prirodzenu chut bez dosladzania a dosolovania. Cize dat biely jogurt neochuteny (napr. Pilos), ak by ti ho nechcela, pridaj trochu nesladenej vyzivy, banan alebo nejake lyo ovocie. Ale primarne sa snaz ponukat cisty.

pralinka86
4. máj 2024

Treba skusit cez den, obycajny biely s probio kulturou kolo 3,5%tuku... Su rozne značky. Mnam

aliaray1
4. máj 2024

@lisacka1 ziadne prichute sme nedavali, len cisty biely zvolensky a papa ho od 6 mes do dnes, 2 r. Papava aj tvaroh biely takto. Vyskusas, uvidis 🤗

petronellla87
4. máj 2024

@lisacka1 dávala som prešli presnidavku alebo ovocie

viestta
4. máj 2024

@stanulienkat biely jogurt s cukrom?

minesasubu
4. máj 2024

Syn jedáva čisty biely jogurt - na začiatku zjedol 1-2 lyžičky ptm som davku zvyšovala , negrcal a nič by som do jogurtu nedávala načo podľa mňa zbytočne

stanulienkat
5. máj 2024

@viestta jasne. Pozri si zlozenie. Niektore su doslova presladene. Samozrejme nie kazdy.

viestta
5. máj 2024

@stanulienkat priznam sa, ze okrem zvolenskeho smotanoveho s trstinovym cukrom, ktory to ma aj v nazve som ziadny biely s cukrom nenasla

angeli121212
5. máj 2024

@stanulienkat mam doma aktuálne tri druhy bielych jogurtov a to tesco, tesco finest grécky a spomínaný zvolenský ani v jednom nie je v zložení pridaný cukor.. asi som mala teda tiež šťastie alebo ja neviem