Dcérka odmieta umelé mliečko aj prikrmovanie

fazulka131
19. okt 2015

Ahojte mamičky,prosím o radu. Moja 7-mesačná dcérka vôbec nehce piť mliečko z fľašky. Skúšame babylove pokračovacie mliečko a kúpila som teraz Sunar, lebo babylove vôbec nechela..lenže ani Sunar nechce. Skúšala som už tri rôzne flašky...nič...Tiež s prikrmovaním to nie je žiadna sláva, nechce ani zemiak, ani kašu, ani jabíčko...

siska53
19. okt 2015

@fazulka131 a predtym pila z coho a co?.
Prikrmy su len.prikrmy,staci par lyziciek. Treba stale ponukat,casom si zvykne. Hlavne ma byt stale mlieko.

fazulka131
autor
19. okt 2015

@siska53 no doteraz mavala len prsnik 🙂 ja ju chcem stale kojit, len chcem aby sa aspon na flasku naucila..

saska.t
19. okt 2015

@fazulka131 je normalne ze kojene dieta neprijima flasu a UM,ak ju raz naucis na flasu skoncila si s kojenim,maloktore dieta akceptuje oboje,prikrmy treba stale ponukat,urcite sa to raz nauci..

domak2
19. okt 2015

@fazulka131 netreba ju ucit na flasku, nauc ju rovno na poharik a mas o starost menej, ked bude treba od flasky oducat 🙂 A s prikrmami vela deti zacina velmi pomalicky, je pravdepodobne, ze kym budes dojcit bude skor len ochutnavat, az neskor sa viac rozje. Len treba stale ponukat.

eryykah
19. okt 2015

Skus poharik camo cup napriklad ja som mojej davala z neho od 4. mesiacov aj polievku zmixivanu alebo cokolvek.. a presne ked he kojena naco ucit na flasu s cumlom.. na cajik/vodu uz moze mat aj nejaku flasu/poharik bez klasickeho cumla

siska53
19. okt 2015

@fazulka131 no moja sa naucila az v roku,skor to neslo,ani za pana. Pritom maly to vedel striedat krasne uz od 4.m. (flasa len prilezitostne).
A takisto co sa tyka UM, to mala prijala az v 23.m. Prikrmom tiez dlho biedne jedavala.
Nakoniec sa naucila pit z flasky so splostenym cumlom,ale pila z neho len vodu.

Ja by som ju na flasu teda este neucila..my sme sa natrapili..

ukulela
19. okt 2015

@fazulka131 ak ju stale popri prikrmoch kojis,kasli na UM. malej ponukaj len vodu/caj. ked nechce flasku, tak davaj lyzickami. alebo skus aj poharik. moj popri prikrmoch pil len MM, dlhoodmietal vodu,caj,nic nechcel. v lete v horucavach som mu preto stalepchalalen prso🙂 teraz uz zacal aj ine tekutiny pit konecne (ma 1 rok) - mame ajpoharik, no ten sami neosvedcil, pije z flase,cumel avent natural. pripomina to satie z prsa.

timea7
20. okt 2015

@fazulka131 každé dieťa nemusí v siedmych mesiacoch jesť príkrmy, počkaj dva, tri týždne, potom ponúkni znova. Myslím príkrm, stačí jedna, dve lyžičky na začiatok, postupne si zvykne. Na fľašu by som neučila vôbec, dieťa v necelom roku dokáže piť z normálneho pohára, ak nie je ťažký.

miciluci
20. okt 2015

Môj sa nikdy na flašku a cumeľ nenaucil.prikrmy nechcel do roka takmer vôbec.trichu sa rozjedol okolo 2rokov ale vyberá si 😝 Stále som bola z toho rozčarovana lebo som vyvarala každý deň.no nikdy dom nenútila.
Doteraz dojčím,žiadne iné mlieko nechce.

fazulka131
autor
20. okt 2015

Dakujem za vsetky odpovede 🙂