Dcéra je slabý jedák

tatiana234
1. okt 2024

Ahoj hotel dcéra má rok a je veľmi zlý jednak večer mi jedáva kasu v noci ešte okolo 3 4 pýta mlieko. Davat jej potom aj tani po zobudeni ci dat rovni raňajky? Na ranajky ponúkal pečivo zeleninu Syr alebo šunku pečiva sa ani nechytí Lebo keď jej dám mlieko aj ráno nechce raňajky a potom pýta ešte pred spánkom trosku mliecka. Tým ze o jedlo nejaví záujem je pre mňa ťažké jej spraviť režim ako keby obed nepyta vôbec neviem. Výsledky lrvy ma ôk zubov 16

Dakujem

lienocka9793
1. okt 2024

@tatiana234 moja keď mala ráno mlieko, dávala som jej raňajky neskôr cca hodinu po zobudeni, ale pečivo mi na raňajky odmietala veľmi dlho väčšinou som robievala rôzne kaše - ovsena, ryžova, pohankova do toho nejaké ovocie alebo potom lievance, jogurt
A rozjedla sa mi až keď mala 1,5 roka

tatiana234
autor
1. okt 2024

@lienocka9793 ona ma nejaký problém s lyžičkou záhadný takže do nej niečo z nej dostať je zazrak

cookie29
1. okt 2024

@tatiana234 prepac ale toto je kruto necitatelne :(

aky problem s lyzickou? Nechce zobrat do ruky? Nechce dat do ust? Skusala si viacero lyziciek? Skusala si finger food?
Nie kazde dieta ma rezim. Mam dve, jedno malo a druhe nie a nema ho dodnes.

Ked sa v noci zobudi a das mlieko, este potom pospi? Dokedy? Co sa ranajok tyka, neviem mne pecivo nechcelo ani jedno. Jedavali skor rozne kase, ovocie, zeleninu, vajicko a podobne. Robievala som zeleninove waffle, lievance, to tiez mali rady. Mne sa dieta budilo okolo 6h najneskor. Cize do tej 7h ranajky, potom okolo 10h nejake ovocie. Ak vstalo neskor, tak az obed. A veceriava kedy? Uz chodi ci este nie? Ak zacalo chodit, je celkom mozne ze spotreba energie stupla a je hladne.

bellaa3007
1. okt 2024

Moja mala je slabý jedák a to ma 4r. Akurát je pokrok, že v školke začala jesť maso. Ma par jedál, ktoré jedáva dookola.
Moja nikdy nechcela take tie všetky pekne nastrojené prikrmy, jogurty, ovocie, zelninu, ovocie... A ostalo jej to doteraz

tatiana234
autor
1. okt 2024

@cookie29 akurát čítam po sebe to co preboha 🥲🤣 vstáva okolo 7 ráno papa mliečko okolo 3 v noci a pred tým večer ma kasu a to niekedy aj 2 deci zje z fľaše ale tak ráno by som jej skúsila mliečko vynechať,