Dobrý deň, dávate/dávali ste niekto deťom túto šťavu z rakytnika z dm? Nikde sa nemôžem dočítať, od akého veku to môžem podávať. A ako to vašim deťom zaberalo?
@alzbetkacicka ja dávam 1,5 ročnému a 4 ročnému 100%nu každý deň za štamperlík do čaju namiesto citróna. Ani ma nenapadlo že by som nemohla 🤷 tak snad to je v pohode. Už asi vyše mesiaca im to tak dávam.
Davam 2 rocnej priamo gulicky rakytnika, som rada ze nemusim davat c vitamin v kvapkach.
Myslím ze môžu aj male deti rakytnik ,len všade píšu bud od 3 rokov alebo nevhodné pre tehotné, dojčiace a male deti ale neviem prečo to píšu, pediater to nezakazuje tak asi je to ok,ja kúpim v dm 100 percent stavu a budeme ju piť s manzelom a aj malému budeme dávať, miesto cebionu
Ja som začala pred pár dňami dávať synovi jednu čajovú lyžičku denne, uvidíme časom aký to bude mať účinok 😁
Ahoj,tiež ma to zaujíma ale vidím ze ti nikto neodpísal ,na fb to nedávno riesila jedna mamička, na imunitu pred dieta je to veľmi dobre vraj, ja som kúpila v lidli malému taky elixír rakitnikovy tak vyskúšam to ,tam sa pise od 3 rokov ale to nieje 100 percentná stáva, len nejaké mini percento rakytnika tak uvidím co to spraví