Baby ako dávate v noci deťom kravské mlieko? Lebo nechce sa mi veľmi v noci vstávať a chodiť ho do kuchyni zohrievať 😅
Skús ohrievač na fľaše, kúpiš aj za 15 eur. Dáš tam do vody fľašu, nastavis stupne a bude držať teplotu. Ale neviem ako dlho tam môže takto mlieko stať, aby neskyslo. Ja som to používala pri umelom , mala som tam pripravenú vodu vo fľaši ohriatu na určité stupne a keď sa mi malý zobudil dala som do tej vody uz len umelé mlieko .
@lenuska9999 no s umelým to bolo jednoduché mala som termosku ale prešli sme na kravské a bojím sa ho nechať nachystané v noci na poličke aby neskyslo
@lely1234 a mlieko ti v tom neskysne keď je tam aj 5-6 hodín ?
Ked pil v noci mlieko tak to bolo este UM...kravske som zacala davat nieco po 1,5r...odvtedy maalokedy pil v noci ale tak ako som pripravila cerstve UM, tak mu prihrejem kravske...zas tolko roboty to nie je podla mna :D mozes skusit just nedat a mat len vodu pri sebe a mozno ti to prejde :D asi mas teda dieta pri sebe v spalni...ja som musela vstat a ist do druhej izby a uz ta kuchyna bola blizsie :D
Neohrievam. Uz je teplo. :DDDD ...a cim menej jej bude chutit..tym mam vacsiu nadej...ze ho prestane tolko pit...
Robim to takto 3 mesiace a zatial nic v pohodicke je. Pre istotu vzdy ochutnam. To len ten klasicky termo obal na flase dojcenske a nezipsujem ho. Mam na noc 2 pripravene v nich dam ich tam horuce po prevareni a noc ked chce akurat dobre vychladnu 😊
@ivangeline tak studené z chladničky asi bude not good😄
@nika_m Skúšala som aj čaj a nevyšlo to 😂
od 10mes moze
@euka210 čo môže ?
klasicke kravske mlieko, nie UM
Tak nie studene, je izbovej teploty. 🙂
Ja som naliala večer do fliaš chladné a do rána neskyslo (keď ho neohrejes a je to UHt, ani nemá prečo tak rýchlo skysnuť).
@euka210 veď ja sa nepytam či môže 😄
ako s tým prihriatím podľa mňa nie je toľko roboty, aby to človeku nejak vadilo neviem 🙂
Uz ked ma zobudila na mliecko, tak tie 3 minuty pokial ho zohrejem ma nezabilo.
ake velke dieta?
No dobre tak asi preháňam a som lenivá vstávať o tri v noci a hriat mlieko 😂
Ka som tiez, ale vzdy som sa bala ze sa moze pokazit ked ho dam k posteli. A bolesti bruska by mi nedali uz vobec spat potom...
No tak potom bud skusit rady mamiciek, ze nechat si zohriate alebo sa budes musiet prekonat a vstat :D ja som rada, ze uz u nas nie je nocne vstavanie skoro vobec a pospime si...raz to prejde aj u vas neboj :D
Ja si v vecer pripravim do flasiek mliecko prevarene a dam to termoobalu kt. nechavam pootvoreny. V noci sa zobudi vyberem dam a je to 🙂