Dávate deťom jesť jogurtové výživy od 6. mesiacov?

oacka
23. feb 2011

malej chutia kupované jogurtové výživky od nestle a humany. môžem jej to dávať? ako často? má 8 mesiacov,papá UM a príkrmy.

ikke
23. feb 2011

8 > 6, cize mozes.
ako casto? primerane, aby mala pestru stravu. osobne by som to urcite nedavala kazdy den 😉

babulina
23. feb 2011

ja tie jogurtove obchadzam, najskor asi az v roku budem kupovat, o nejaky mesiac chcem zaradit obyc biely jogurt a uvidim ako bude znasat

zuzikkaa
23. feb 2011

ja som davala malemu vyzivu podla toho ako bolo napisane ze od kedy je vhodna.ale ako sa tu uz pisalo nie kazdy den 😉
v 8 mesiaci uz mozes dat aj biely jogurt,,je to asi lepsie ako ta jogurtova vyziva.nemusis cely len par lyziciek s ovocnou alebo zeleninovou kasickou.mne maly s bielym jogurtom zjedol vsetku zeleninu aj tu najhnusnejsiu 😀

martaniana
23. feb 2011

ja som pomaličky raz do týždňa od 9 mesiaca začala malému dávať bielu activiu , sem tam zamiešam s banánom inak žiadny iný zatiaľ ani nemienim dávať. ..

lucustek
23. feb 2011

ja som mojmu kupovala tie jogurtiky ale v anglicku/kde sme zili ked sme zacali s prikrmami/ to existuje pod nazvom My first youghurt a je to myslim od 6mesiacov, malemu to velmi chutilo vlastne on je doteraz taky jogurtovy 😀

slavinka9
25. feb 2011

baby, a nema sa kravske mlieko davat az po roku????? 😕 moja ma 7 mesiacov a dva tyzdne a ja jej nic take nedavam..... 😔 .....som normalne teraz zostala zaskocena........ 😒

brisilda
25. feb 2011

ja sa vyzive s jogurtom vyhybam ☹ uprednostnujem skor cerstve ovoecie a jogurt sme este neskusali cakam na uk. 10 mesiac 🙂 podla mna vsetko ma svoj cas a kupovanu vyzivu davam iba v pripade nudze isto nie kazdy den ☹ ved postruhat jablcko alebo roztlacit banan ci ine ovocie neni az taka velka robota 😉 kto vie co vsetko tie umelinky obsahuju 😒 no s prikrmami sme zacali v 5 mes. aj napriek tomu ze kojim / mali sme mensie problemi tak som nechcelamaleho trapit /

gabika7706
25. feb 2011

taketo "vyzivy" by som dietatu nedala, ak uz jogurt, tak obycajny biely s ovocim, prip. domacim dzemom.

@martaniana, activia nie je jogurt vhodny pre deti, do 3 rokov urcite nie.

@slavinka9 po ukoncenom 8. mesiaci uz moze jogurt obycajny biely, nic nizkotucne, no neuskodi, ked sa kravske mlieko zaradi az po roku.