malej chutia kupované jogurtové výživky od nestle a humany. môžem jej to dávať? ako často? má 8 mesiacov,papá UM a príkrmy.
ja tie jogurtove obchadzam, najskor asi az v roku budem kupovat, o nejaky mesiac chcem zaradit obyc biely jogurt a uvidim ako bude znasat
ja som davala malemu vyzivu podla toho ako bolo napisane ze od kedy je vhodna.ale ako sa tu uz pisalo nie kazdy den 😉
v 8 mesiaci uz mozes dat aj biely jogurt,,je to asi lepsie ako ta jogurtova vyziva.nemusis cely len par lyziciek s ovocnou alebo zeleninovou kasickou.mne maly s bielym jogurtom zjedol vsetku zeleninu aj tu najhnusnejsiu 😀
ja som pomaličky raz do týždňa od 9 mesiaca začala malému dávať bielu activiu , sem tam zamiešam s banánom inak žiadny iný zatiaľ ani nemienim dávať. ..
ja som mojmu kupovala tie jogurtiky ale v anglicku/kde sme zili ked sme zacali s prikrmami/ to existuje pod nazvom My first youghurt a je to myslim od 6mesiacov, malemu to velmi chutilo vlastne on je doteraz taky jogurtovy 😀
baby, a nema sa kravske mlieko davat az po roku????? 😕 moja ma 7 mesiacov a dva tyzdne a ja jej nic take nedavam..... 😔 .....som normalne teraz zostala zaskocena........ 😒
ja sa vyzive s jogurtom vyhybam ☹ uprednostnujem skor cerstve ovoecie a jogurt sme este neskusali cakam na uk. 10 mesiac 🙂 podla mna vsetko ma svoj cas a kupovanu vyzivu davam iba v pripade nudze isto nie kazdy den ☹ ved postruhat jablcko alebo roztlacit banan ci ine ovocie neni az taka velka robota 😉 kto vie co vsetko tie umelinky obsahuju 😒 no s prikrmami sme zacali v 5 mes. aj napriek tomu ze kojim / mali sme mensie problemi tak som nechcelamaleho trapit /
taketo "vyzivy" by som dietatu nedala, ak uz jogurt, tak obycajny biely s ovocim, prip. domacim dzemom.
@martaniana, activia nie je jogurt vhodny pre deti, do 3 rokov urcite nie.
@slavinka9 po ukoncenom 8. mesiaci uz moze jogurt obycajny biely, nic nizkotucne, no neuskodi, ked sa kravske mlieko zaradi az po roku.
8 > 6, cize mozes.
ako casto? primerane, aby mala pestru stravu. osobne by som to urcite nedavala kazdy den 😉