Dávate 6 mesačným kojeným detičkám mliečnu kašu?

rori13
27. jan 2013

chcem sa spytat ci je dobre davat mliecnu kasu na veceru ked maleho este kojim....davam mu akutat na obed zeleninku.....teraaz sme zacali prikrmovat.....mam este pockat ?

anjelicek26
27. jan 2013

@rori13 - kasu kludne mozes, idealne ryzovu alebo prosnu, zarobenu materskym mliekom 🙂 Plus kasa je na veceru tazka, skus na desiatu alebo olovrant 🙂

rori13
autor
27. jan 2013

aha dakujem 🙂

alena0305
27. jan 2013

Ja kojím a začala som aj teraz aj pri prvom mliečnou kašou na večeru ale redšiu a z fľaše- záleží či sa ti budí často v noci na hlad. Ak by si aj začala na večeru tak na začiatok určite menšiu porciu ako je na návode.

andrik78
27. jan 2013

@rori13 Ja kojím a pár dní pred dovršením 6 mesiaca som začala prikrmovať na obed postupne zeleninu a mäsko,po 2 týždňoch na desiatu ovocie a asi týždeň dávam na večer mliečnu kašu

lulupopo
27. jan 2013

ja som tuto dilemu tiez riesila, davala som "bezmliecne" a cca do 9 mesiacov som davala bezmliecnu, pripadne materskym mliekom zarobenu a potom som zaradila aj mliecnu kasu...a drobca som kojila do 2 rokov

zuzana9411
27. jan 2013

môj malý ma 6 mesiacov, tiež mu dávam príkrmy. ovocné výživy, zeleninku, kašičky. Lenže po každom takomto príkrme ešte musím aj kojiť pretože je stále hladný. V noci sa budíme asi 3-4 krát na veeeeľky hlad. Tak neviem kde robím chybu.

ankaevka
27. jan 2013

ja som dávala po 6m kaše, striedala som mliečnu s nemliečnou...najprv som skúsila dať na obed a keď bruško nebolelo, dávala som okolo 18 hod pred večerným kojením 😉

ankaevka
27. jan 2013

@zuzana9411 nikde, kojené deti sa väčšinou budia v noci častejšie...treba len vydržať 😉

blanch12
27. jan 2013

..ja som zacala prikrmovat v 5,5 mesiaci a v 6 uz aj mliecna kasa na vecer - nie do flase, ale pekne na lyzicku hustejisiu (flasku mala nenavidela 😀 )...a nebol ziaden problem so spankom ani s bruskom...konecne som sa vyspala 5 hodin v kuse a aj malicka ;)...je to vysoko individulane ;)...kazde dietatko je ine...ak Ti nespinka v noci, tak skus... 🙂...mne to pomohlo..