chcem sa spytat ci je dobre davat mliecnu kasu na veceru ked maleho este kojim....davam mu akutat na obed zeleninku.....teraaz sme zacali prikrmovat.....mam este pockat ?
aha dakujem 🙂
Ja kojím a začala som aj teraz aj pri prvom mliečnou kašou na večeru ale redšiu a z fľaše- záleží či sa ti budí často v noci na hlad. Ak by si aj začala na večeru tak na začiatok určite menšiu porciu ako je na návode.
ja som tuto dilemu tiez riesila, davala som "bezmliecne" a cca do 9 mesiacov som davala bezmliecnu, pripadne materskym mliekom zarobenu a potom som zaradila aj mliecnu kasu...a drobca som kojila do 2 rokov
môj malý ma 6 mesiacov, tiež mu dávam príkrmy. ovocné výživy, zeleninku, kašičky. Lenže po každom takomto príkrme ešte musím aj kojiť pretože je stále hladný. V noci sa budíme asi 3-4 krát na veeeeľky hlad. Tak neviem kde robím chybu.
ja som dávala po 6m kaše, striedala som mliečnu s nemliečnou...najprv som skúsila dať na obed a keď bruško nebolelo, dávala som okolo 18 hod pred večerným kojením 😉
@zuzana9411 nikde, kojené deti sa väčšinou budia v noci častejšie...treba len vydržať 😉
..ja som zacala prikrmovat v 5,5 mesiaci a v 6 uz aj mliecna kasa na vecer - nie do flase, ale pekne na lyzicku hustejisiu (flasku mala nenavidela 😀 )...a nebol ziaden problem so spankom ani s bruskom...konecne som sa vyspala 5 hodin v kuse a aj malicka ;)...je to vysoko individulane ;)...kazde dietatko je ine...ak Ti nespinka v noci, tak skus... 🙂...mne to pomohlo..
@rori13 - kasu kludne mozes, idealne ryzovu alebo prosnu, zarobenu materskym mliekom 🙂 Plus kasa je na veceru tazka, skus na desiatu alebo olovrant 🙂