Dobrý deň, chcela by som sa opýtať od akého veku ste deťom dávali vodu z vodovodu bez prevarenia? Dakujem
Asi od roka
od roka určite...
Ano, priatel mu tak daval skor a ja teraz od roka. Nebol problem.
My sme tak nejak pred rokom začali dávať, neviem, či mal malý 10 mesiacov, alebo tak nejak.
ja som len dojčenskú kupovala a potom z vodovodu bez prevarenia asi od roka a pol...alebo aj skôr? tak nejako 🙂
Odkedy zacali pit vodu,pili taku ako my-z vodovodu,neprevarenu,len odstatu aby z nej vyprchal chlor...preco prevarat pitnu vodu z vodovodu? Co sa tym ma upravit?
Davate prevarit filtrovanu vodu alebo priamo z kohutika?? Ďakujem
Od pol roka
Od asi 10 a pol mesiaca
Ja dávam malej z brity vodu🤷🏽♀️ Ma dva
áno, od asi 6 mesiacov 🙂 Nikdy som nekupovala v plaste. Keď si prečítaš recenzie a testy tých vôd, tak radšej dáš tú z vodovodu. A ešte aj nevytváraš plastový odpad.
Od 5mes
Od 6 mesiacov, hneď ako začali piť vodu. Ale nám tečie z vodovodu horská voda, takže som ani neuvažovala nad prevaranim alebo srajdach v plaste.
Po 8m obcas. Ale stale sa snazim mat dojcenecku alebo prevarenu.
Nikdy som neprevarala..od začiatku z vodovodu
Ja mam Info od mojej Dr.
Prve 2 mesiace prevarena dojčenská voda, od 2 - 12 mesiacov neprevarena dojčenská, od 1 roka neprevarena kohutikova
Od 1. roka. Mame makku vodu, keby sme mali tvrdu, prevarala by som asi trosku dlhsie, mozno do 1,5roka
Od pol roka 🤷♀️
Zaviedli sme filtráciu (osmozu) hneď po narodení a pijeme aj my filtrovanu, nakoľko mame veľmi tvrdu vodu a nie je to dobre na obličky. Vodu máme teraz čistejšiu ako je dojčenská Lucka. (Merali sme)
Raz za rok vymeníme filtre a vybavené. Je to drahy špás (asi 300€) ale v prepočte by som toľko minula rovné aj na dojčensku vodu + ta kopa plastu. Aj preto sme to zaviedli. Teraz už su našťastie zálohované plasty, už to taka hrôza nie je.
Do roka sme prevarali z vodovodu. Dojcenske vody s ftalatmi jsu len hlupy marketing. Je tam mozno este vacsi bordel ako z vodovodu.
Môj má 14 mesiacov a prevaram.Ale zopárkrát už dostal aj z vodovodu
@veto2 cca od 7 mesiacov