Dá sa zavesiť pult na stoličke Chicco Polly 2 in 1?

sempro
11. sep 2011

Ahojte, prosím vás baby má niekto z vás detskú stoličku Chicco Polly 2 in 1 (máme takú s dinopoťahom - dinofood). Model 2011. S manželom sme prišli na to, že sa nedá pultík po odňatí zavesiť do zadu na konštrukciu. Prosím vás ak má niekto túto stoličku máte to aj vy takto? alebo sa vám to dá zavesiť. Vopred vám ďakujem za odpovede 🙂

jasminet
11. sep 2011

@sempro my ju mame, ale nejaky starsi model, su na nom rybky - velryba, korytnacka a ryby... pultik sa nam da zavesit za tu sietku vzadu. su tam take 2 modre vystupene stupliky a na ne sa to vesia...

sempro
autor
11. sep 2011

@jasminet ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď, ale ja by som potrebovala vedieť presne na tento typ stoličky, lebo v katalogu a všade píšu, že sa dá pultík zavesiť, ale my tam žiadne také výstupky nemáme tak nám to je záhodou ☹

sotka
1. júl 2012

ani my tam nemáme tie štuplíky na zavesnie :( škoda

dadkav
9. jan 2013

@sempro hlavne Ti ďakujem za tip, my máme poťah síce so sliepkou, ale pultík nám zavesiť ide, čo viem vďaka Tebe 🙂

sempro
autor
9. jan 2013

@dadkav som rada, že som ti pomohla 🙂, my sme ju nakoniec vymenili v obchode kde sme ju kupovali a oni sami vôbec o tejto vade nevedeli. Volala som aj priamo do Chicca a tam mi povedali, že mi ju bezproblemov predajca vymení. Dodnes neviem, prečo to tak je, že niekde tie šrobiky sú a niekde nie... zrejme nejaká výrobná vada.

dadkav
9. jan 2013

@sempro tak hlavne že vymenili no nie? tak nečítam návody veľmi, tak sa teším tejto info, dnes som práve nervovala, že to musím stále niekde pokladať....ja som zasa dlho zháňala náhradné popruhy, všade len že treba novú stoličku kúpiť 😖 a podarilo sa