Čudné stravovanie trojmesačnej slečny

22. nov 2021

Ahojte. Ide o to že 19teho malá dovŕšila 3 mesiace a od toho dňa sa stravuje dáko čudne. Správanie ako doteraz usmiata, rada cvičí, v noci spí a je pokojná neplače. Ale ide o to že začala čudne papať.. Najprv som si myslela že ju bolí niečo v ústach.. Potom sa mi zdalo ako protest... Ale dnes ráno zjedla svoje "raňajky na 2 krát s odstupom 3/4 hodiny a potom si ešte vypýtala potom pospala kus ale nie veľa. Spapala ďalších 40. Neviem čo si mám o tom myslieť.. Samozrejme v stredu ideme na poradňu.. Len sa chcem spýtať či ste niekto nemali takto?! Dneska ju aj vytrhlo zo spánku ale sem tam sa jej to stáva... Je prejedená alebo proste jej chutí ináč?!

autor
22. nov 2021

Chcem dodať že kaká tak ako pred tým aj plienky máme stále pocikané

mima1
22. nov 2021

Stracovanie 3mesacnej? A co take jedava snad iba mlieko ci?

autor
22. nov 2021

@mima1 áno. Mlieko

mima1
22. nov 2021

Tak deti sa menia stale ci uz jedenie spanok atd. Mozno jej nechuti mozno bude chora mozno to je proste len tak ako je.

agacela
22. nov 2021

Metreba sa znepokojovať … deti sú každý deň iné… mojej malej išli zúbky a začiatkom 4.mesiaca už sme mali aj zúbok vonku

evabb35
22. nov 2021

Normálne trojmesačné dieťa.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. nov 2021

Mne to príde čudné a bojím sa lebo všetko je OK. Teda vyzerá lebo veselá je ciká kaká aj vodičku vypije trénuje hlavičku aj sa skúša otočiť na bruško z chrbátika. Len proste to papanie úplne minimálne dávky 😔

autor
23. nov 2021

Update do budúcna : vymenili sme Babylove cumlík za MAM a už to ide samé 😃ale možno to bol iba truc v každom prípade kým papá je to OK a len pevné nervy viac netreba