Čo všetko papajú vaše ročné detičky?

3. máj 2023

Maminky čo všetko papaju vaše ročné detičky a čo všetko s nimi robite ?

dame2
3. máj 2023

Naša papá v podstate všetko čo my (mierne upravené, napr. odobraté pre ňu pred dochutenim soľou a korením), vyhýbame sa takým veciam, čo nám logicky pre ňu ešte neprídu vhodné, napr. hríby, údeniny, plesnivé syry. A čo sa týka nejakých aktivít, rada sa tu tiež inšpirujem nejakými dobrými nápadmi 🙈

zorkahorka
3. máj 2023

Moje deti tuez jedli, co my. A aktivity? Podla toho, ci chodi alebo nie. Mladsi syn uz chodil a vedel sa sam vysplhat na malu smykacku a smyknut sa. Rad sa hojdal, hraval v pieskovisku. So starsim som chodila na biku.
Vo vnutri mali radi vkladacky, knihy, zvukove hracky

laurikalalinka
3. máj 2023

@dame2 nič v zlom Vam by chutilo bez soli jedlo??? Aspoň kúsok soli,jemnucko prisolit,to neuškodí...

bolarazjedna
3. máj 2023

@laurikalalinka prečo si myslíš ze dieťaťu to jedlo nechutí? Ono nevie, ako by to chutilo so soľou A existuje mnoho rôznych koreni okrem čierneho korenia, ktoré sa môžu smelsie používať aj u malých detí a dávajú jedlu skvelú chuť.
Je to len o zvyku, čo sa týka chutí. Ja mam 10mesacneho syna, nesolim mu a áno, dojedávam po nom jedlo, napr dnes morčaciu polievku s koreňovou zeleninou, a chutilo skvele. Takisto mi chutil aj čistý zemiak ako pyré, keď mal 4 mesiace a s prikrmami sme začínali.

dame2
4. máj 2023

@laurikalalinka presne ako sa píše vyššie, dá sa dochutiť všeličím iným, dcérke chutí a to je základ. Keby jedlo odmietala, že jej nechutí, tak by som samozrejme skúšala viac dochucovať, ale s týmto u nás problém nie je, ešte sa v živote nasolí a nakorení dosť 🙂

laurikalalinka
4. máj 2023

@dame2 ja som neriešila žiadne prikrmy ani Bio veci,čo sa týka korenia a soli ako vraví život všetkého s mierou,ved keď varím jedlo tak pridávam tam soľ,nic som neoddelovala,a dnes žiadne alergie ani iné zdravotné problémy..