Čo si myslíte o kupovaných presnidávkach?

20. okt 2023

Dávate ich deťom? Samozrejme najlepšie sú domace ale čo si myslite aspoň o tých bez cukru? Sú v pohode alebo to má od presnidavky daleko? Priznám sa dcére ich dávam sem tam ale kupujem tie bez cukru

tenerifka
20. okt 2023

ovocne, alebo masove prikrmy?
Ovocne su mrtva sladka hmota, masove v pripade nudze (cestovanie, nestihanie) su ok

andromeda818
20. okt 2023

Podle mě jsou ok. Ty levnější jsou třeba doslazovane. Ale ty lepší jsou podle mne nutričně vyvážené a kolikrát zdravejsi než doma připravované. Ona ta zelenina a maso co koupíme v obchodě.... Bůh ví, čím je to hnojene a kmene. U těch dětských presnidavek se na tohle dává pozor. Když má někdo domácí suroviny, je to něco jiného. I když i tam může mít člověk třeba kontaminovanou půdu a nemusí o tom vědět.

saxana000
20. okt 2023

Normalne som davala aj ovocne aj masove pritom som robila aj doma ked bolo ovocie sezonne j normalne varila na dva dni..
Pri tych lepsich znackach je prisne kontrolovane odkial je ovocie zozbierane aj ako je spracovane...

zenulkaaa
20. okt 2023

Nevidim na tom nic hrozne. Rychla zachrana, ak ste niekde vonku. Ak sa to s nimi neprehana, ziadny problem.

autor
20. okt 2023

Myslím ovocné napríklad jablkové, Hrušková a banánové a pod.. napríklad od sunar, hami a ovko 🙂)

januska12323
20. okt 2023

1. Volá sa to detská výživa.
2. Sú tak kontrolované, že ty z domácich surovín takú kvalitu nedosiahneš. Ako rýchla záchrana a prikrm v tom nie je žiadny problém.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aliaray1
20. okt 2023

Ovocne som davala len pri cestovani a v pripade nudze a to Hipp alebo DM bio nesladene. Ovko obsahuje cukor a davaj bacha, kde je napisane fruktozovy sirup a pod...to je pekne povedany cukor.

werony_n
20. okt 2023

Dávam malej, na cestu sú super, alebo ak narýchlo jej chcem dat jest, chuťovo sú tiež dobre. Nevidím problém, čo už nedávam sú hotové prikrmy, to jej nechutilo a popravde ani mne.

petamich
20. okt 2023

v pohode som take davala, jasne domace su domace ale ked sme cestovali alebo sa zdrzali vonku alebo boli na navsteve, tak dostal aj z poharika a dodnes napr. raz za cas chce kapsicku a dokonca mal obdobie ze nechcel jest nic ine iba tri rozne zeleninovo-masove pohariky, ako prislo tak odislo

a nie ani som nejako extra necitala zlozenie, resp. precitala na zaciatku a tie som potom preferovala

kamatopo
20. okt 2023

Ja som ich používala často. Či ovocné,alebo mäsové. HiPP sa mi osvedčil. Na dovolenkách ,ale aj doma.

moonlight1210
20. okt 2023

Pri cestovani boli ako stvorene. Na benzinke mi ich ohriali a jedlo vybavene.

Ale ked teraz nedavno potomok dosiel k strojceku a tyzden bol ochotny od bolesti jest len presnidavky, celkom ma prekvapilo, ako zdrazeli od tych cias.

minesasubu
20. okt 2023

Ja som davala ked sme zavadzali prikmy - kedze cerstve ovocie v zime nebolo ( slivky, broskyne a pod) aj ovocne aj zeleninove , nas obcas dostane aj kapsicku ked sme niekde vonku aby vydrzal domov kupujem tie od najmensieho mesiaca su najviac kontrolovane

ropucha6
20. okt 2023

Ano, davam, ale hlavne tie ovocne a kase. Masove/zeleninove som skusala, ale to sa mi zda nic moc, tak obed sa snazime varit.

blancheporte
20. okt 2023

Áno,dávala som detskú výživu obom synom. Nič im z nich nebolo. Žijú.

iwesska
20. okt 2023

@tenerifka A ked doma zavaris rozmixovane ovocie,je to ziva sladka hmota?🤔

iwesska
20. okt 2023

Davala som ovocne, ma uz velke deti a cucacie kapsicky lubia na desiatu. Ja tiez. Je to 100x lepsie ako mrazene pecene croasanty a podobne sladke hluposti,to mi nikto nevyvrati.

lucia13022023
20. okt 2023

Zeleninové ci mäsové som nedávala nikdy. Ovocné áno. Syn mi inak ovocie nezjedol. Kupujem bez cukru, čítam zloženie 🙂

autor
20. okt 2023

@lucia13022023 a ktoru značku používate? 🙂)) ktorá vam pride naj čo sa týka zloženia? Budem rada za tip

hortenziaj
20. okt 2023

Zeleninové len ak niekde von sme boli, inak nie a ovocné bez cukru sú ôk, naši to mali ako pochúťku, v domácich je veľa cukru podľa mňa, ale vraj sa dajú aj bez cukru robiť. V ovko značke je pridaný cukor

zorkahorka
20. okt 2023

Kupivala som ich, ked sme isli mimo domu alebo ked sa mi nechcelo doma mixovat ovocie. Takze si myslim, ze je to super pomoc a dobra pochúťka. Samozrejme, nie kazdodenna

lucia13022023
21. okt 2023

Autorka používame sunar bio bez cukru a ovko bez cukru. Nie v každej je cukor. Treba čítať zloženie..
Ale ma aj čerstvé ovocie napríklad hrozno, čučoriedky, banán ci hrušku a jablko zje aj také co mu urobím ja. Skor broskynu, sivku a marhulu, lebo tie co som mu dávala v lete boli kyslé a nechcel mi to vobec papať.