Čo raňajkujú vaše 2-ročné deti?

22. okt 2023

Dajte baby inšpiráciu lebo synček začal dosť vymýšľať, nikdy zatiaľ nezjedol niečím natreté pečivo, stále len suché, uz nechce ani Platok syra, žiadne ovocie ani zeleninu, co ku mam dat jesť? Alebo myslíte že jogurt/kašu? Jogurt ma vždy plkazdy deň ako to olovrant (alebo smisek tvarohový), a krupicovu kašu ma každú večer na večeru..

alzbeta311
22. okt 2023

Lievance, praženica, varené vajíčko, chlebík vo vajíčku
To ma tak narýchlo napadlo co by si mohla skúsiť

enoula
22. okt 2023

Kludne kase, ovsena, psenova, ryzova, pohankova, kukuričná alebo nejaky mix ci ta krupicna. Vecer uz by som potom nieco ine dala.
Alebo vajicka na x sposobov
Alebo aj ten jogurt
Niektore deti maju radi aj polievky na rano
Alebo aj sladké ranajky, vianočka, domáci kolac/muffina, lievance

marianarem
22. okt 2023

Mna k tomu vyssie napadlo este ovocno-tvarohove pyre, ja to malemu niekedy robim. Zmixujem napr. jablko a banan, tvaroh a nieco na zahustenie, mozu to byt trebars ovsene vlocky. Ochutit sa moze skoricou, vanilkou alebo cim chces. Mozno v takejto podobe by ti ovocie zjedol.

ivangeline
22. okt 2023

Vajce..a len makke z pecivka. Ani moj nechce hryzt pecivo. Kase rozne. Nie na sladko.. U nas je zaklad nesladke ranajky. Mozno parky To mame obcas. Alebo skor salat so syrom a za sminimum peciva.

luciferka93
22. okt 2023

Nas maly nechce nic ako mlieko... Problem donho nieco dostať rano. Tiez nema rad natrete niecim pecivo vzdy suché. Takze u nas davam mlieko a potom si vypyta ovocie, pripadne mu doobeda davam polievku lebo mu chutí.

majlo1234
22. okt 2023

Este wafle, parky tu tusim neboli spomenute, palacinky

autor
22. okt 2023

Rada by som aby mal slane raňajky, lebo sladkého ma potom cez deň podľa mňa dosť, jablko a iné ovocie na desiatu, tvarohový dezert / jogurt na sladko na olovrant, a vecer krupica s medom, čise fakt len Slane..