Čo pred spaním na večeru pre 6,5 mesačné dieťa?

syja19
13. jan 2013

Mam 6 a pol mesacnu dcerku, este ju kojim a v noci sa niekedy budi aj ã 3 hod, zacala som davat mliecnu kasu Sunarku DN a dufala som ze ju to zasyti a vydrzi dlhsie ale ani nie, viete mi nieco poradit co davate vy na veceru aby ju ti zasytilo a vydrzala co najdlhsie spinkat? Dakujem.... 🙂

janinka444
13. jan 2013

Moja skúsenosť je taká, že aj keď mi moje dvojčatá spapali na večeru veľa kaše, aj tak sa mi každé zobudilo v noci viackrát na kojenie...Kojené deti sa v noci často budia, sú späté s matkou...treba to vydržať. Kojenie si vyžaduje veľa trpezlivosti a obetavosti zo strany mamičky. Želám veľa síl. 🙂 🙂 🙂

pimpulienka
13. jan 2013

Ja som davala kaše až od 12 mesiaca. Nemusi sa predsa budit len na hlad 😉 Potrebuje sa aj počas noci uistit o tvojej pritomnosti a citit tvoju blizkost, pohladenie..

careamell
13. jan 2013

Presne ako píše janinka444, kojené deti sa budia často a nepomôže tomu žiadna kaša, aby sa budili menej, skôr by som povedala, že na večer kaša zaťaží bruško a budia sa o to viac. Ja to mám odskúšané 🙂

hradnapani
13. jan 2013

ak ma len 6.5 mesiaca a doteraz bola iba kojena, tak podla mna davas tu sunarku priskoro, resp. na vecerne kase je este skoro. Pochybujem, ze to pomoze, Je proste v takom veku. Ked mam byt uprimna, tak budenie kazde tri hodiny nie su vela... moze prist obdobie (okolo 8-9 mes.), kedy sa zacne budit kazdu hodinu bez ohladu na to, co mala na veceru,,, 😒 Je to take obdobie, treba to vydrzat...

tatiana7777
13. jan 2013

Mne teda taketo kase nepomahali, doktorka mi doporucala popucit banan na noc, vraj zasyti najlepsie. Ale mliecko je mliecko 🙂 vydrz to 😉

euka210
13. jan 2013

ja ked som dala, aby dlhsie spal, tak to nemalo efekt, tak sme na ne presli az v 9m. Az ked sme teraz odstavili, budi sa az nadranom, inak bol hore 2x

elin20
14. jan 2013

Ja som kojila do 14 mesiaca, ale destska doktorka, ktorá je aj gastro odbornicka mi povedala, ze od polroka mu mam dat na veceru ryzovu kasu...dávala som Nutrilon od 6 mesiaca, a neskor som mu dávala aj ked sa rano zobudil, je dobre ked je dieta kojene, ale dietatko potrebuje aj zmenu, samozrejme mi budil každé 2 hodinky na kojenie tak do 8 mesiaca, treba vydrzat 🙂

milka1978
14. jan 2013

@syja19 ahoj ... ja som dávala už v tomot veku svojmu staršiemu synovi na večeru klasickú detskú krupicu urobenú v klasickom mliečku kúpenom v obchode v krabičke 1,5% .... zasýtilo ho to na celú noc a ked vypil kašu večer o 20.00 hod. tak sa zobudil až ráno o 6.00 hod. a takto papkáme kašičku ešte dodnes skoro každý druhý večer 😀

matozazzo
14. jan 2013

V takomto case som len kojila, kase az ovela neskor, a tiez skusenost, ze po nich im akoby viac vytravilo. Skus namiesto kojenia ponuknut cistu vodu, niekedy staci, ze sa dietatko "ocuccka" a zaspi, mozno je len smadne, mozno idu zubky, preberie sa, niekedy stacilo dat cumlik... a vydrzat 🙂

zanin
14. jan 2013

asi ta moc nepotesim ale ja som kojila oboch chlapcov do 23 mesiacov a mohla som im na veceru dat hocico aj tak sa budili kazde 3 hodiny v noci. Mensi mi prespi celu noc len teraz asi mesiac odkedy sme uplne prestali s kojenim. Kazde dietatko je ine ale moja skusenost je taka. A na veceru mavali bezne kasicky a zahustene kupovane mliecka a kadeco som skusala ale vzdy sa na tu svoju davku mliecka zobudili. Mna to neobtazovalo. Takze som to neriesila. 🙂

kaja73
14. jan 2013

nocny spanok nie je o -hlade-nehlade-aspon teda vacsinou nie je.
Este jej pojdu aj zubky,zacne jej separacna uzkost,das zaockovat.........plus povaha babatka a mozno sa do 3 rokov nevyspite 😒
teda aspon ja som sa ani pri jednom synovi do 3 rokov nevyspala-a to hladni neboli,kojeni uz tiez neboli,rezim mali vytvoreni a aj tak sa do 3 rokov budili obaja velmi casto a mladsi a este stale budi a je hore niekedy aj 2-3 h v noci-a hladny teda nie je isto 😲
Proste ak mas smolu na podobne dieta,tak si len obrn nervy,ale budit sa v 6m kazde 3 hodiny nie je ziadna tragedia-je to uplne OK:
Prijmi svoje dieta take ake je -vytvor jej aky taky rezim,miluj ju a ostatne uz nechaj na malu

stanislavao
14. jan 2013

ja som vstavala kazde 2 hodiny, na minutu presne. to prejde. to neni od toho, ze by nebola zasytena. to je este moc male dieta, aby prespalo celu noc.

dominga1
14. jan 2013

Mne malicka spinkava od malicka cele noci .. Ja jej davam okolo 18:00 niekedy skor a niekedy neskor zalezi ako si vypyta kasu od Nestle na Dobru noc, spapka mi 1 misku malu niekedy aj 2.. a pred spinkanim jej dam flasu mieka 150ml a zaspinka. A prespime celu noc a budime sa okolo 8:00 hod rano. Takze ja som spokojna strasne a som rada ze ju mam :!