Čo po kyslomliečnom jogurte pri alergii na bielkovinu kravského mlieka?

oksu
19. júl 2013

prosim o radu, už 5mesiacov sme na prisnej bezmliečnej diete, dr. nam povedala, že môžme začať skúsať kyslomliečne jogurty - aspoň týždeň, no nejako som sa pozabudla spýtať "a čo po nich skúšať", vie niekto poradiť?! dakujem

ďakujem za odpovede, ktore su pri otazke tejto temy, no nedalo sa mi tam reagovat preto som vložila diskusiu.

bamb27
20. júl 2013

@oksu ja by som co dalej moc neriesila,,, my sme skusali fakt len po lyzickach nejaky cas,,, a aj ked to bolo ok, tak sme moc neprehanali,,, najprv mozno jeden jogurt za tyzden, potom 2-3 ..ono to staci aj na dlhsi cas takto, ono sa ta alergia moze zas prejavit az neskor,,, takze opatrne,,, a postupne po malinkych mnozstvach sa prepracujete dalej,, ale ak chces velmi tak potom postupne pomalicky,,, po malinkych davkach napriklad parmezan, eidam,, resp, tvrde dlhozrejce syry,,, maju obsak bkm mensi, nakolko sa tym zretim stiepi na peptidy a aminokyseliny,,, to tak mozno niekde do vareneho jedla zamisat,,, ale fakt pomalinky,, dlho ste boli na prisnej diete, neda sa hned nabehnut na normalny rezim 😉