Dobrý deň mamičky. Prosím co konkrétne dávate na večeru 1,5 ročným deťom. My sme doteraz dávali krabicové kaše zarabane s vodou. Velmi chutia. Ale zistili sme ze jej robia zle...V noci uz nekojim ani nepije vnoci žiadne mlieko. Spinka celu noc. Preto poprosím o rady maminky co padajú drobce večer a tiež prespia noc...Velmi ďakujem
Ahoj, my mame tiež 1.5 ročne dievčatko, nwkojim, kojila som len prvé tri mesiace potom bola na umelom mlieku a teraz pije už normálne mliečko. Na na večeru u nás ide jigurtik s piškótami, puding, krupicova kaša alebo uvarené zemiaky s masielkom, to ma veľmi rada. Ja jej dávam všetko papať, čo jeme i my a v pohode nemá problémy s bruškom a prespi celú noc od 7 večer do 6 rána 🙂
1.5 ročne dieťa už nie je bábätko, na večeru mize papať aj to čo ostalo z obeda, alebo to čo vy. Kľudne to môže byt aj sucha večera, chlebík s narieka, cestoviny, krupicu, ...
@lucana82 ja som davala chlebik,domace pomazanky,syrokrem,obcas sunku,zeleninu vzdy k tomu,hlavne rajciny,redkovku na male kusky,papriku. U nas sladka kasa na veceru ani nahodou. Skor na ranajky som jej davala. Alebo vecera polievka s chlebikom,alebo spagety s cuketovou omackou,tie mala velmi rada. Vyjasila som sa,vymyslala som recepty na zeleninove omacky a vzdy chutilo 🙂
1,5 ročná dostávala na večeru takmer to isté čo my ,,okolo 18stej a potom ešte okolo 19.30 - 20.00 kašu, jogurt, pribináčik alebo niečo podobné
@lucana82 dobry den moja ma tok a pol uz nekojim sama sa odstavila pred 4 mesiacmi my na veceru kripicu s mliekom uz mudi trocha mlieka papat z obeda ked ostane polievocka alebo pyre so zeleninkou, alebo robim pomazanky chlebik zelenina a pomazanka, kasa hipp na dobru noc, cestovinky spi mi celu noc umele mlieko ani citit nemoze