Čo na raňajky 9 mesačnému synčekovi?

anicka246
11. jún 2014

Ahojte mamičky, prosím vás čo dávate na raňajky takýmto drbocom 9 mesačným? Kojím stále ale väčšinou papá tak okolo 4tej ráno tak potom o tej cca pol 7 - 7 hod nechce mliečko.. ani kašu mu veľmi nechcem na raňajk, pretože má problém s kakaním a kaše zapekajú, tak stačí že večer papá kašu.. dakujem za každú radu a typy 🙂

bleee
11. jún 2014

ahoj, môj v tomto veku obľuboval ovsené vločky s rozpučeným banánom alebo iným ovocím. Také najdrobnejšie som mu zaliala s horúcou vodou a po pár min. scedila. Pomôžu aj so stolicou. Keď mal 1 rok, začal jesť na raňajky chlebík a už viac vločky s ovocím nechcel 🙂

kajka18
11. jún 2014

My papame jogurt alebo chlebik s domacim masielkom alebo domacim dzemom ci medom 😉

ada510
11. jún 2014

@anicka246 no môj akurát papa chlebík rascovy s kockovym maslom syrom dávam aj Lucinu zltkovu pomazanku občas šunku snáď má nikto neukamenuje...:/ ale máme aj Hami a Hipp kaše alebo ovocie jogurt s ovsenými vločkami samozrejme mliecko a na to zapekanie tí pomôže Slivkova šťava;)

mimikas
11. jún 2014

V tom case sme drobcovy davali hlavne ovocie, ostalo mu to do teraz, niekedy vyzivu s piskotami alebo vyzivu s vlockami. Chlebik sem tam to makke vnutro, ale u nas islo hlavne ovocie na dracku

anicka246
autor
11. jún 2014

som presne rozmýšlala že by som mu chlebík dala, má dole len 2 zuby myslíte že by zvládol?

piacere
11. jún 2014

@anicka246 môj už má síce 4 zuby 😀 ale s chlebíkom začínal, keď mal dole dva a zvládal v pohode... zo začiatku nevedel "čo s tým" 😀 ale potom sa naučil, ako ho v puse otáčať a teraz ho láduje len taký fukot... a na chlebíku sa mi naučil žuvať a papať aj väčšie kusy, hrudky, už nemusím tak mixovať, v pohode zje detské sušienky, chrumky... starší napr. chlebík dlho nechcel a do roka som musela mixovať takmer na vodu, lebo nevedel jesť kusy....

grossmann
11. jún 2014

my sme aj vianocku s maslom mali, roztek s maslom, jogurt - cisty, ci s vlockami alebo domacim dzemom...tym ze tiez este rano pije mliecko, vela toho nezje, potom na obed zje plnu misku...

bielamasiska
11. jún 2014

Určite JVi džús... môžu ho už detičky od 3-4 mesiacov a obsahuje všetko, čo naše telo potrebuje. Je vyrobený z 12 druhov ovocia a zeleniny, bez konzervantov a pridaného cukru. Ak je záujem, pošlem link, kde sa dá zohnať...

mamulka211
12. jún 2014

ja som mu davala rozok v mlieku, alebo makove, lekvarove, tvarohove buchty v mlieku rozpucene, strasne to lubil, piskoty v mlieku...mlieko vsetko zmakcilo, dobre sa to hltalo, aj mne to chutilo za nim dojedat 😀