Ahojte mamičky, prosím vás čo dávate na raňajky takýmto drbocom 9 mesačným? Kojím stále ale väčšinou papá tak okolo 4tej ráno tak potom o tej cca pol 7 - 7 hod nechce mliečko.. ani kašu mu veľmi nechcem na raňajk, pretože má problém s kakaním a kaše zapekajú, tak stačí že večer papá kašu.. dakujem za každú radu a typy 🙂
My papame jogurt alebo chlebik s domacim masielkom alebo domacim dzemom ci medom 😉
V tom case sme drobcovy davali hlavne ovocie, ostalo mu to do teraz, niekedy vyzivu s piskotami alebo vyzivu s vlockami. Chlebik sem tam to makke vnutro, ale u nas islo hlavne ovocie na dracku
som presne rozmýšlala že by som mu chlebík dala, má dole len 2 zuby myslíte že by zvládol?
@anicka246 môj už má síce 4 zuby 😀 ale s chlebíkom začínal, keď mal dole dva a zvládal v pohode... zo začiatku nevedel "čo s tým" 😀 ale potom sa naučil, ako ho v puse otáčať a teraz ho láduje len taký fukot... a na chlebíku sa mi naučil žuvať a papať aj väčšie kusy, hrudky, už nemusím tak mixovať, v pohode zje detské sušienky, chrumky... starší napr. chlebík dlho nechcel a do roka som musela mixovať takmer na vodu, lebo nevedel jesť kusy....
my sme aj vianocku s maslom mali, roztek s maslom, jogurt - cisty, ci s vlockami alebo domacim dzemom...tym ze tiez este rano pije mliecko, vela toho nezje, potom na obed zje plnu misku...
Určite JVi džús... môžu ho už detičky od 3-4 mesiacov a obsahuje všetko, čo naše telo potrebuje. Je vyrobený z 12 druhov ovocia a zeleniny, bez konzervantov a pridaného cukru. Ak je záujem, pošlem link, kde sa dá zohnať...
ja som mu davala rozok v mlieku, alebo makove, lekvarove, tvarohove buchty v mlieku rozpucene, strasne to lubil, piskoty v mlieku...mlieko vsetko zmakcilo, dobre sa to hltalo, aj mne to chutilo za nim dojedat 😀
ahoj, môj v tomto veku obľuboval ovsené vločky s rozpučeným banánom alebo iným ovocím. Také najdrobnejšie som mu zaliala s horúcou vodou a po pár min. scedila. Pomôžu aj so stolicou. Keď mal 1 rok, začal jesť na raňajky chlebík a už viac vločky s ovocím nechcel 🙂