Ahoj, dávame 6 mesačnemu syncekovi už na vwcru kašičku, niekedy ju spravím z MM, je to čistá ovsena kaša, ale chcem sa spýtať, co by som mohla do nej pridať aby nebola taká "nudná" ta kašička
Čokolvek čo ma uz zavedené , ja som davala aj zeleninu
ale ked mu chuti taka tak kludne davaj aj taku len nas tak jedol cca mesiac
Pre dieta to nie je nudne, práve naopak, lahsie stravitelne, ak tam nie sú dalsie veci pridane, hlavne ak to bude mat na veceru .. pre zmenu ale mozte skusit uvarit aj ine kase, ryzovu, psenovu,...
@vkatush čo je Prosim lyo? 😄😄😄 a kde to kúpiť? 😂
@kika12345k lyofilizované ovocie. Teda mrazom sušené. Ja ho mám rada aj tak len chrumkať a minule mi ho malý zjedol, keď som sa schovávala za posteľou a ma našiel 😂 len zase nie príliš veľa, je to riadne ovocie, takže obsahuje aj prírodný cukor.
Kúpiš aj bežne v obchode, napr Kaufland, ale ak chceš kvalitnejšie a viac možností, tak objednať zo svetplodu alebo z grizly tuším je tiež. Svet plodu neviem či nemal aj teraz akciu na dopravu zdarma a aj nejaký zľavový kód som niekde videla.
@vkatush jeeej to je super. A myslíš že je to vhodne aj pre 8 mesačne babo? To by som ale musela pomixovat
@kika12345k môj má 10m a už dávno chrumká 😁 my sme napríklad maliny jahody zaradili v lete, keď boli domáce v záhrade, takže som vedela, že je bez reakcie. Takže potom mal skoro každý deň buď čerstvé alebo lyo. Lebo napr nejaké zavárané som mu nechcela, tam je príliš veľa cukru.
A tie maliny jahody sú napríklad veľmi krehké, to sa doslova rozpustí na jazyku.
Banán je taký na cmúľanie kusanie, pri čučoriedkach treba dávať pozor, nech mu nezabehne.
Mám aj mango, ale ešte sme ho neskúsili. Neotváram nový sáčok, kým neminiem ten predtým, lebo ak zle zavrieš alebo dlhšie postojí otvorené, tak to stráca tú chrumkavosť.
@kika12345k a nemusíš mixovať, to rukou v pohode rozdrvíš, naozaj je to veľmi jemné. Raz som hodila sáčok do tašky a zabudla na neho. Mala som z toho prášok 😑
@vkatush supeer a prosim ta nebola by si taká zlata a neposlala mi screenshot že ktoré kupuješ? Asi to budem riešiť cez internet 🙂)
@kika12345k vieš čo, momentálne sa mi zdá, že mám ešte z Kauflandu balenie (naši malému kupujú tam).
A potom keď budeš dopĺňať zásoby, tak väčšinou pozerám, kde je nejaká akcia, či už doprava alebo nejaký influencer má zľavový. Lebo je to drahšia položka, povedzme si rovno a rada dávam aj do koláčov, hlavne maliny a tie sú asi najdrahšie.
Ale vravím, najlepšie odporúčania počúvam na svetplodu, grizly, mixit (tam sú tuším vieš aj vyskladať tubu s ovocím, ktoré chceš) alebo neviem či dokonca gumbeam nemá tiež nejaké, jahody určite, či aj iné, neviem.