Čo mám dávať papať 9 mesačnému drobcovi?

0550
4. máj 2013

Zdravím vás maminky chcem sa opýtať čo dávate papať malinkým drobcom.Ja už nemám žiadnu inšpiráciu.Mám pocit že papá dokola to isté.Zelenka s mäskom asi na všeky spôsoby mu robím cestoviny ,ryžu či zemiaky striedam ako sa len dá 😖 .A kašu na večer dakedy spapá dakedy odmietne potom neviem čo mu dať. Máme 9 mesiacov Dakujeme za každý dobrý recept a radu 😀

soldi
4. máj 2013

@550 z vlastnych skusenosti- maly ma dva roky a striedam mu v podstate stale dookola par jedal (podla sezony) a je maximalne spokojny. na ranajky ma kazdy den to iste. takze pokial je jedalnicek pestry, vobec nevadi, ze sa jedla opakuju.
vsak aj Ty mas svoje oblubene a nepotrebujes vymyslat stale nieco nove 🙂

co sa tyka kase na veceru, tu mu robim tiez stale rovnaku.

sparim jablko a rozmixujem bud do psena, kuskusu, amarantu, polenty, ryze, atd... 🙂
cize je vzdy ina, ale pritom stale rovnaka 🙂

albao
4. máj 2013

@550 a strukoviny? Ked ma 9 mesiacov, tak by som uz zacala so sosovicou, hraskom a nakoniec s fazulou. 😉 Ja som zlepsovala nase recepty (namiesto kari len kurkuma a pod.) a varila som od roka uz vlastne spolocne vsetkym.

mata95
4. máj 2013

@550 suhlasim s albao strukoviny,ale opatrne..........a navečeru spokjne krupicu,puding,ryžu vmlieku,....podla toho čo pišeš myslim že krmiš spravne....ja som malej davala už aj jablčne halušky,omačky, paradajk.ma doteraz najradšej....