dnes som kúpila ako doplnok príkrm v dm babylove ( ryža, morka, zelenina) dcérke to chutilo, zjedla to na dva krát celé, ale tak sa mi potom z toho pokakala....hrozne. inak má krásne pevné hovienko, tak som bola z toho nemilo prekvapena. varím jej doma, ale niekedy nemám nápad, čas ani chuť vymýšľať a vyvárať....kúpila som si viac flaštičiek rôzne príchute, ale teraz mám obavy jej to dať, aby sa znova nep.....dakujem
ziadne prikrmy nekupujte a dietatu davajte normalne doma pripravene jedlo.
Skusali sme, nemali sme ziadny problem
so ziadnym babylove vyrobkom (prikrmy, kase, plienky, kozmetika), som nikdy nemala problem. A aj ju bolelo brusko? Ak len kakala inak, ale celkovo bola spokojna, asi by som to nedramatizovala. Ale ak z toho nemas dobry pocit, tak ich nepouzivaj ... 🙂
Stolica moze byt po kazdom jedle ina..podla mna je lepsie ked sa dieta poriadne zakaka jak ked sa chudatko nemože🙂
Chutnala si ich?chutil ti? Lebo podla mna to je uplny humus-------bleeeeee////,ja som to malej kupila raz,ochutnala a mne to nechutilo a co nechuti mne nedavam malej.Skus jej to dat o par dni ci sa ti zas po...... a ked ano tak budes vediet ze viac nie.
My sme s nimi nemali ziaden problem 🙂