Čo dávate 10-mesačným deťom na večeru?

27. dec 2023

Čo dávate na večeru 10 mesačným deťom okrem kašičiek?
Ďakujem za tipy 🫶

milanemila
27. dec 2023

Ja mam 9 mesacneho skoro a kasu mu na noc nedavam, mava ju rano, obed ma nejake slane jedlo a na olovrant ovocie. Pred spanim ho iba kojim 🤷🏼‍♀️ Mne ani pediatricka este pri prvej dcere ked som zacala prikrmovat neodporucala na noc kasu, ze je to pre vela deti tazsie na zaludok a horsie spia 🤷🏼‍♀️ ja som potom neskor davala na vecer nejaku teplu zeleninovu polievku napriklad, ale pri tomto 9 mesacnom je naozaj vacsina stravy este kojenie zatial.

lily246
27. dec 2023

@milanemila na obed slané jedlo? Asi si myslela masovo-zeleninovy prikrm? Také maličké deti nemôžu soľ.

kris_tin257
27. dec 2023

My dávame len tie kaše ale stále ich obmieňam občas dám ovocie (pohánková kaša s banánom), včera som jej robila banánové lievance napríklad na olovrant alebo chlebík s avokadovou nátierkou (avokádo a čerstvé maslo) tak to môžeš skúsiť na večeru

petronellla87
27. dec 2023

Mlieko

bluemoon24
27. dec 2023

Ja jsem vetsinou davala polevku, kterou mel na obed. Kase na vecer pro neho byla moc tezka, davala jsem na snidani.

milanemila
27. dec 2023

@lily246 ano “slane” samozrejme ze mu nesolim. Ovocie zas povazujem za “sladke” aj kasu, napriek tomu ze to neprisladzujem 🤷🏼‍♀️

anketkarka
27. dec 2023

Sinlac s ovocím alebo zeleninou.