Podotikam v noci sa kojime. Na veceru mi zje kasicku do ktorej sa pridawa voda.. A cez noc mi je aj 8krat hore. Stale je hladna nezasiti ju ta kasicka v vodou. Co jej mam dawat na vecwru az ju to viacej zasity. Dakujem
@julia92 Prepáč, ale nemáš pravdu - každé dieťa je iné a každé sa budí pre niečo iné.....To, že si zvykne mať matku ako cumeľ je len zlozvyk....Mám dve deti-obe kojené do 10.mesiaca, spali od 5.mesiaca celú noc - bez toho aby ma potrebovali ako cumeľ...
@jakojako Záleží aj od toho čo jedáva cez deň -raňajky,desiata,obed,olovrant,večera....Na večeru jej môžeš dať aj normálnu kašu pre deti, ovsenú kašu s ovocím, zeleninovú polievku, chlebík s nejakou pomazánkou, je toho strašne veľa.....
Pricin, pre ktore je hore, moze byt milion. Hlad? No neviem, ked vecer papa kasu. Mozu to byt zubky, zly sen, spravovanie dna v hlavicke, teplo/chlad atd. A dlezite je uvedomit si, ze je to uplne normalne v tomto veku, aj ked neprijemne a unavujuce. Ak chces dlhsie dojcit, tak od nocneho dojcenia by som neodstavovala. Spite spolu? Tym sa zo cele zjednodusi, nskojis v polospanku a spis dalej🙂 prebudzania nepocitaj, to cloveka este viac stresuje, skratka to ber ako nieco, co prirodzene patri k tomuto obdobiu zivota.
cha, bud sa budi na dojcenie zo zvyku, cize nie je hladna a pomoze az nocne odstavenie alebo sa jednoducho budi, lebo je taka ako moj mladsi syn, ma 14mes., uz 2 mesiace nedojcim a budi sa do polnoci kazdych 40minut a od polnoci kazdych 10minut....vas stav je uplne v pohode a bud rada, ze nemas, to, co ja.....a vecera nepomoze, ja som skusala snad vsetko, na veceru, bez vecera, s mliekom, bez, s kaou, neakou.....vsetko a je to stale tak.... to nebude o hlade....zmier sa s tym...
Ja davam detsku krupicu...klasika s miekom,trocha riedsiu...cca 2 hodky pred spanim sa napapa a potom ked ide spinkat tak este nakojim. V noci vstava 2-3 x...tiez ma 8 mesiacov
Všetko.
Ona sa nebudi preto,lebo je hladna,kojene deti sa v noci jednoducho budia,lebo chcu mamu a prsnik. Zial,s tym asi nic nespravis. Prestane sa budit,az ked sa raz rozhodnes zrusit nocne kojenie.