...prosim o rady a nazory...čim sladite svojim detičkám čajiky......obyč.bielym cukrom,alebo::????ďakujem
caj nesladim .. maly ho sice nepije casto, viac vodu, ale davam mu kedy tedy feniklovy,kamilkovy, alebo aj detsky a nesladim. a caj si nesladim ani ja, pijavam bylinkove, moj muz pije ovocny a nesladi si ho tiez. akurat ked sme chori, osladime medom. je zbytocne ucit dieta na cukor v caji.
ak je mala naucena na biely cukor, skus ho nahradit trstinovym/medom a davat menej. a skusit ovocne caje, tkre su same o sebe sladsie.
.. inac, kamoska ma znamu a ta sladi detom caj cukrom aj sirupom - piju to akonajati, no lietaju z nehoako na duracelkach .. cukor treba kontrolovat. jasne, ze nie sa mu uplne vyhybat, no ak je zdravsia alternativa, tak zvolit tu. ja peciem z hnedeho cukru, alebo medu.
nicim
Viac pijeme vodu. Ak caj, robim ovocny vo vrecusku, nesladim nicim. Ked je chora a potrebujem tam pridat vitC, tak trosku javorovym sirupom.
Nicim. Naco sladit? Vynimocne dam trosku medu.
Med odporucaju po druhom roku lebo je tazko stravitelny. Takze my zatial sirupom z agatoveho kvetu.
Trocha sladime cukrom aj mliecko
čaj sladím medom starším deťom...batolatu nesladím ničím, načo?
Nicim. Odmalicka som jej davala vodu a nesladeny caj. Par krat do tyzdna dostane dzus z cerstvo odstavneho ovocia
Ja sama nesladím bielym cukrom,nie to ešte aby som tým sladila deťom 😕
Ak uz piju caj,tak ked uz osladim,tak med, trstinovy cukor alebo xylitol. Nie casto..ale co im davaju v skolke..tak tam moz cakat obycko biely cukot... No v 2,5r.caj este nepili. Ani nechceli. Tak som to mala vyriesene.
ked boli moje dve malicke, tak nicim...teraz sladim medom, repnym alebo trstinovym cukrom. Biely cukor urcite nedoporucujem dospelym, nieto este detom.
Mladsiemu rocnemu nesladim vôbec, starsej takmer 7-rocnej medom. Skusala som aj steviu, ale nechutilo jej to 😅
Steviou
med!;)
Ničím.
A od škôlky, keďže okúsil sladené nápoje, tak medom alebo trstinovým cukrom v minimálnom množstve.
... A sladiť ešte aj mlieko, to je už iný kaliber!
Len vodu.čaje ničia zuby a hlavne sladene
Medom ale to asi az od 5 rokov, ale len ked si vypyta, inak pije najradsej cistu vodu, cisty caj, ked tak caj s medom a citronom.
nicim. a naco by som sladila? Najlepsie cista voda, alebo neochuteny caj
Tiez sme caj nesladli, no odkedy chodi do skolky, tak chce do toho med. Prosti tomu nic nemam. A tiez pije len vodu, ziadne dzusiky
nicim.....pijeme nesladeny caj
Ničim. 🙂 Najlepšie je deti nenaučiť na sladené. Keď tak trošičku medu...
najlepsie je nicim
cukrom
medik je najzdravsi 🙂
biely cukor=biely jed.. U nás med, melasa, trstin.cukor 🙂
domácim medom alebo aj ničím 🙂
Nicim, ani sebe nesaladime, naco? Len sa prehlusi chut caju. A dieta kedze na to nikdy nebolo zvyknute, nechyba mu to, ba navyse bonus, ked je takto naucene, nebude mu chutit sladeny 😉
Ničím, ked sme doma apijeme kávu, tak im urobím čaj do malej šálky s medom a citronom, akože káva, ale bežný čaj nesladíme :D
pije vodu a caj nesladeny takye nicim, ked jej babka osladila tak nevypila
medom