Ahojte...
Chcela by som sa opytat..kupila som pre krpca ryzovu krupicu od Nestle..ale zda sa mi taka nemastna-neslana...cim by som mohla ochutit? Urobila som ju v UM,ale zrejme to mliecko nam velmi nechuti. Urobila som ju na vode a pridala jablcka,to ako tak spapal..samotna krupica je taka divna🙂
Dakujem
@bzunnka no záleží aj od toho aky je krpec krpaty 😀 ked este len zacinas s prikrmom, tak vobec to netreba ochucovat, je to ryzova krupicka, takze to ma byt take ake to je 🙂 máš MM? To je sladke samo o sebe, takze mu to radšej zmiesaj s tým a nedala by som cez flasku ale lyzickou. Aj UM je sladke, takze to iste. Urcite nemusíš ochucovat jablkom ani ničím iným.
Krpec ma 5 a pol mesiacov..u nas flaska ani cumel nehrozi..takze my papame od zaciatku iba lyzickou...nevie co ma s tym robit🙂MM uz nie je vela...zrejme mu nevonia ani UM...
ja som tu ryzovu alebo kukuricnu krupicu od nestle pri malej robila do um a davala ako kasu s ovocim alebo ovoc. vyzivou. nic ine som do toho nedavala. preco aj? bola som rada, ze v tom nie je ziaden cukor ako v dalsich kasiach.
@bzunnka mozes, ale tak s rozumom 🙂 trebárs ráno do kase alebo cerealii ( my tu mame weetabix, neviem ci aj na SVK), trosku do prikrmu mozes dat. Ale hlavný zdroj mlieka si ty 🙂 Potom uz ked budete pekne papat zeleninku, ovocie, tak neskor mozes pridat plnotucny jogurt alebo fromage frais -neochutene najlepšie biele. Aby si maly nezvykol na cukor. To radšej uvar nejaké ovocne pyre a biely plnotucny jogurt s tým daj 🙂
ja som davala med a ovocie ktore bolo doma ale zbytocne som to neprehanala aby to nevyzeralo odpudivo
@bzunnka staci pridat ovocie a bude OK. Nic pridavat nemusis