Ahojte zienky, zaujimalo by ma a prosim nezhejtujte ma hned, ale chcela by som drobcovi zacat pripravovat nejake jedla k tym co uz zvykneme papat, ktore sa zial bez muky asi nepodaria... ale muku bielu nechcem davat, preto ma zaujima, aka je alternativa bielej muky pre 8 mesacne babatko? Prikrmy papame od 4.mesiaca, nakolko sme na UM. Nehovorim ze denne bude jest "mucne" jedla, ale iba sem tam, napriklad cuketova placka, tak tam nieco musi ist, aby sa to spojilo..mate nejake napady? Vdaka 🙂
Kokosova, mandlova, ovsena... ine ani nepouzivam 🙂
Pomlete ovsené vločky? Ale neviem v akom jedle mu to chces nahradiť teda
@mamamasama ovsenu som skusala dnes a teda vobec to nezabralo 😁 rovno to slo do kosa, vobec to nechcelo drzat pohromade...a kokosovu a mandlovu si neviem predstavit k tej chuti cukety, alebo nemaju specificku chut za danou surovinou?
@s_a tak ako som pisala, tie cuketove placky napriklad 🙂
Kazdopadne ak nema zdravotny problem a nebudes pouzivat bielu muku, porozmyslaj aj nad tym, aby mal syncek v jedálničku obilniny. A muk je kopec, v obycajnom terne plny regal roznych.... Mozno skus chlebovu ci pohankovu
@malebiele psenica, ryža, jacmen, kukurica
@malebiele podľa mňa by si mala zaradiť bielu múku aby nemal intoleranciu na lepok potom
Tak placky držia hlavne aj vajíčkam a neviem no to by som sa takému malému babu bála dať 🤷🏼♀️
Ked chces na placky any to zlepilo cesto dokopy tak musi ist muka s lepkom, cize kokosova ovsena a pod ti nepomoze.
@s_a zltko papa normalne raz do tyzdna... Do placiek samozrejme ze len zltko... Lepok tiez papa, v cestovinach, rohlik aj celozrnne kase 🙂 len s tou bielou mukou nie som ok pre neho teraz, jasne ze ked bude starsi to bude ine ale teraz by som chcela niecim inym nahradit ..
@heidy222 a ta spaldova co tu bola spominana, ta obsahuje lepok? To vobec netusim
Dakujem vam, vyskusam teda tu spaldovu, dufam ze sa to s nou podari 😁
@malebiele sranda ,ze mnohe ti tu radia spaldovu a "bielu nepouzivaju"
Ved aj ta spaldova je isto biela.
Treba kupit CELOZRNNU!
A ano,kup celozrnnu spaldovu.
Psenicnu asi az neskor.
Vsetky tie kokosove,oohankove a pod.su fajn,ale prave na cuketove placky urcite nie.
Su bezlepkove,nespoja ti to...
Trochu zahustia ,ale budes potrebovat viac vajec.
Ale mozes skusit tie placky urobit v rure,na peciacom papieri.
Budes ma istotu,ze sa nepotrhaju..
@malebiele to ja sa smejem, ze neviem piect z klasickej... 🤭
Spaldova