Chutný kupovaný príkrm

bessdonna
9. dec 2023

ahojte.prosim vas,ktory prikrm z obchodu chutil najviac vasmu drobcovi?mame 10mesiacov,papa len domace.prosim vas je nieco co naozaj chutilo vasim babatkam z obchodu?prosim znacku a presny druh.dakujem

maryetta
9. dec 2023

Z obchodu som kupovala iba ovocne. Pripadne tie co obsahovali aj kašičku. Z toho aj mne aj detom chutilo. Na 90% som kupovala iba v dm.

dadka1997
9. dec 2023

@bessdonna vačšiniu iba ovocne a ked uz sme niekam isli tak som kupila v lidli cestoviny bolonske to im chutilo

blondie333
9. dec 2023

@bessdonna ahoj, my ked sme potrebovali zobrat nieco na cesty tak sa nam osvedcili prikrmy Hami BIO, chutovo celkom ok

zuzuliennka1
9. dec 2023

na jednu dovolenku som kupila v dm prikrmy - bio, chutili aj mne 🙂 a este take Hami v stvorcovych skatulkach 🙂 masovy, hraskovy,..

barbora0308
9. dec 2023

@bessdonna Moj zjedol iba ovocne bio z DM, co som bola rada, kedze ked sme niekam isli, tak mi aspon nieco zjedol okrem domaceho.

bessdonna
autor
9. dec 2023

@zuzuliennka1 ktore ti chutili?tiez od hami boli tie bio?

4stanka4
9. dec 2023

Moja mala rada Hami boloňske spagety. Keď som ich urobila doma tak ich nechcela ale tieto kupovane zboznovala. Mala ich raz za čas tak som jej ich občas dala keď som nevedela čo vymyslieť, poprípade keď sme niekam išli.

zuzuliennka1
9. dec 2023

@bessdonna nie, tie bio boli priamo dm znacka (dm bio), v sklickach, a potom druhy typ Hami - tie tanieriky/stvorcove skatulky, chutili mi obe, ale viac tie Hami, napr. tieto spagety, maju viac druhov, vsetky su fajn podla mna

zuzuliennka1
9. dec 2023

@bessdonna ak si dobre spominam, tieto hami su este napr. hraskovy, spenat s lososom, bulgur s masom, potom taky zo zlteho hrasku,… vsetky boli fajn 🙂 vzala som vtedy na dovcu 14dnovu z kazdeho typu po jednom ks myslim, takze vsetky som ochutnala aj ja

heeedka
9. dec 2023

U nás sa osvedčili Hipp, buď v pohárikoch alebo aj tých plastových téglikoch. Sú fakt chutné, aj zloženie je fajn. Keď som si ich trochu osolila, v pohode som ich zjedla aj ja. Dali sa dobre nakúpiť cez feedo, keď bola akcia. Mali sme aj tie od Hami, tiež sú ok, ale Hipp jednoznačne vedie.

ivangeline
9. dec 2023

My tiez len ovocne. Ziadne ine nechutili... Skusala som tie v DM... ;D Ked sme niekam sli,mixla som a vzalaa nase.

aliaray1
9. dec 2023

@bessdonna ahoj, ked sme cestovali a nemohla som tam varit, kupovane jedla: Hipp, Hami bio, DM bio. Prichut si volis podla svojho dietata. Nasa vdacne spapa vsetko, hlavne vsetku zeleninu.

anonymous87
9. dec 2023

Prvemu iba hipp. Nie len ovocne. On lubil skoro vsetky. Pre mna to bola skvela pomoc. A nie len na cestach…Druhy cert nechcel ziaden. Znaciek som vystriedala niekolko 🤷‍♀️
Inac, neviem ako to mohlo starsiemu chutit. Podla mna su vsetky, okrem ovocnych, dost blee 😂🫣

vevesh
9. dec 2023

Kazde dieta inac😀😀 ale mojim univerzalne chutilo od hippu ryza, paradajka, kura a zemiaky, petrzlen, morka. Vyzivy bez konzervantov od hippu alebo alnatura (v dmke)

oblecenie99
9. dec 2023

Ja netuším, ako chutili, ale môj mal rád aj Hami, aj HiPP, aj tie z DM.

lululilien
9. dec 2023

Na dovolenke som kupila v dm ich dmkarske a hame. Ja som ich dochucovala olivovým olejom a nastrúhaným parmezanom. Najviac chutilo dmkarske bolonske špagety a z hamé bravčové mäso so zeleninou a zemiakmi, tie mi syn zjedol aj bez dochutenia.

taktotedanie
10. dec 2023

Len hipp ovocne vyzivy
Skusila som hipp brokolicu a ako som otvorila hned som zavrela tak strsne to smrdelo a este horsie chutilo nechcel to jest ani pes
Takze domace vo velkom, ak niekam ideme navarim viac