Ahojte🙂 chcem sa spýtať aké cestoviny dávate bábätkám? Mám 6 mesačného syna... Objednala som z feedo.sk cestoviny pre detičky a priateľ krútil hlavou, že určite sú rovnaké ako hocijaké "dospelácke", len o kus drahšie...
A náhodou ešte jedna vec.. hroznovú šťavu môžem dať 6 mesačnému? Prikrmujeme sa 1 mesiac
Hocijake bezvajecne. Vôbec som neriesila ziadne detske...
ano hocijake detske bezvajecne aj jednota ma napr, vyber si take mensie, napr muslicky
detske cestoviny = dobry marketingovy tah
Jedine ze by si preferovala bio, tak take pohladat, ale inac je to jedno. Treba bezvajecne.
my sme kupovali hipp ale to preto ze mali zvieratka alebo potom klasicke...
@luckahh hroznovu stavu nedavaj, jedine ak mas domace hrozno, lebo hrozno, jablka a jahody ( kupovane) su TOP 3 potraviny, co sa najviac striekaju a maju najviac pesticidov...
cestoviny by som dala napr. pohankove, alebo ovsene, alebo ine, co kupis v predajni so zdravymi potravinami ( zdrava vyziva)
@luckahh suhlasim s priatelom. Dokonca je casto v "detskych" potravinach (teraz nehovorim len o cestovinach) kopa svinstva navyse, aby to deckam "lepsie" chutilo (napr. glutaman, ale aj cukor je mnamka tam, kde nema byt) a bolo pekne farebne.
ved ak s abojis urob z cesta a vody domace a nebudes riesit co je v nich, kup kvalitnu muku prip. vyber mozno aj inu ako psenicnu proste urob to tak ako to robievali nase stare matere a nebudes mat dilemu
@luckahh k tej hroznovej stave - ja kupujem malému bio hroznovu stavu Ovko, riedim mu to s vodou, skus vyskusat, môjmu to velmi chuti...
@luckahh 🙂 sorry, ale aj ja krutim hlavou 🙂
100% suhlasim s priatelom a jeho reakciou
a nejlepsi je ze "detska sunka" kde je len 70%masa 😝 ......takze radeji normalni koupim, kde je 96% .....
a testoviny..... alepson pre deti uprednostnujem bio vyrobky....takze se snazim hledat take testoviny, strukoviny..
@luckahh priatel ma pravdu, ja som tiez tim jedlam z privlastkom detske nikdy neverila, ja som do roka davala bezvajecne, nic speci a tustavu neviem, mne dlho nechcela nic ine pit, nez materske mlieko, sabotovala flasu