poradte mi prosim ako riesit prikrmy pocas cestovania, ked ste cely den mimo domu?
Nie terminále, ale v termoobale, mobil si piše co chce
@martk ja som si kupila termosku na jedlo zn. jane, ktora ma v litrovom obale 2 pollitrove nadoby, takze v jednej mozes mat polievku, v druhej hlavne jedlo.
http://www.4mama.sk/jane/termoska-jane-2x500ml-...
a k tomu mam cestovnu lyzicku Concord
Dakujem za odpovede 🙂
Ja ked som mimo tak beriem hipp vyzivu a tu neohrievam...
@martk - ahoj, ja najnovšie robím tak, že keď mi treba na celý deň jedlo, tak teplý treba len obed. A to robím tak, že ráno v deň cesty ho navarím, ešte horúci dám do avent pohárika a zabalím do alobalu. A okolo obeda ho mám akurát teplý, ani horúci ani studený 😉 Zatiaľ sa mi to najlepšie osvedčilo, nemusím behať a zhľadúvať miesto na ohriatie jedla. Ak si teda myslela príkrm pre malé bábo.
Tiez by ma to zaujimalo, priznam sa ze je to teraz pre nas aktualana tema, snazime sa chodit vela von ale zaroven je zima takze jedlo je studene hned.
@anulienkalenka ja mám pri sebe stále malú mysku,banán, vidličku na roztlacenie a ryzovu kasu (prášok) a keď som vonku tak len poprosím v kaviarni o horúcu vodu a jej to tam spravím ... a popri tom nejaké chrupky alebo iné dobroty do rúčky . Tak sme dali aj lietadlo... len bez tej vidličky 😂
Pripadne ak ide o jednodenny vylet tak zamenit obed s vecerou alebo desiatou - obed vyziva, ovocie, chlebik,susienky, jogurt a doma veceru teplu varenu.
To je dobry napad, urcit je to pre dietatko aj lepsie ked sa uci takto same manipulovat 🙂 ja mam ale este velmi malicke zatial no dakujem za tip
Zastavili sme sa v restike a poprosili sme o minútove zohriatie prikrmu, nosila som to v aventackych poharikoch, alebo hippku
A v niektorých restikach sme objednali detské menu (v závislosti od veku dietata)
Ak sme šli na výlet do prírody, nosila som papanice v termoske a terminále