Čajík Fenikel 3-týždňovému bábätku

26. okt 2022

Pekný večer každému.
Dnes má môj syn 3 týždne je na UM môžem mu dávať "čajík,, fenikel a rasca vyvarene vo vode? Máme problémy s kakanim tak by som mu chcela takto pomôcť.

nikpa
26. okt 2022

Vyskúšaj ale u nás mal opačný efekt. Ešte viac syna z neho bolelo bruško a nafukoval ho. Dávaj mu probiotiká a keď sa nevie vykakať, pomôž mu s rektalnu rúrku, uľaví sa mu. Ak by sa nič nemenilo, treba zmeniť UM.

dzulli1980
26. okt 2022

Tak malému dieťaťu fenikel určite nie, často zvykne mať opačný účinok ... treba nasadiť probiotiká, masírovať bruško, použiť rektálnu rúrku.

aliaray1
26. okt 2022

Presne ako pise...masirovat brusko, probio ako napr.Biogaia, pripadne nam suoer zaberal Baby calm a EspumisanL

veronika3110
27. okt 2022

Tak tak ako hovoria baby.. ten fenikel je už skôr taka akoby babska rada.. tiež mám skúsenosť, že nadúva ešte viac

matkahelka
27. okt 2022

ak ho zapeka, treba v prvom rade zmenit umele mlieko, zjavne babatku nesadlo. nutrilon zvykne zapekat, pije ten?

autor
27. okt 2022

@matkahelka áno ale máme AR kvôli refluxu

matkahelka
27. okt 2022

poradit sa s pediatrom a zmenit mlieko. AR su aj ine znacky mlieka, nielen nutrilon.

marty_4
27. okt 2022

Vyskúšaj Hippko AR, ja som ho mala pri dvoch deťoch, to aspoň u nás najlepšie sadlo.