Čaj pre mesačné bábo

beatrixx123
1. júl 2021

Žienky je nejaki cajik pre mesačne babo ?

pribinak
1. júl 2021

@beatrixx123 v dm či v lekárni dostať napr feniklový, ale nie všetky deti ho chcú
Určite nekupuj granulovany, kúp sypany alebo sackovy

bellovag
1. júl 2021

mesačné bábätko vôbec nepotrebuje čaj

pa_tricia19
1. júl 2021

@beatrixx123 ahoj, my sme používali Sunar granulovany, feniklovy...🙂

nikpa
1. júl 2021

@beatrixx123 v lekárni ti poradia, väčšinou sú to čaje fenikel, aniz keď majú bábätka problém s vetrami. Inak by som mu žiadny čaj nedávala, keď tak len prevarenu vodu. Môj si tak zvykol že má 3 roky a pije len vodu

aschkimka
4. júl 2021

ja na tento nedám dopustiť https://www.drmax.sk/leros-detsky-caj-s-rumancekom, píšu že od 9m ale v lekárni mi povedali že ho môžeš kľudne nariediť, 1:1, ja som malej dávala po mesiaci (mi došlo mlieko a prešli sme na umelé), Max 30ml, za deň....teraz má skoro 5m a uz mi vypije aj 250ml za deň, hlavne keď je teplo. ale niekedy stačí čistá dojčenská voda. a hlavne!!!! nedaj sa odradiť,že deti na UM nepotrebujú iné tekutiny, potrebujú! moja dcéra skoro skončila na hematologii, lebo bola dehydrovaná. všade do nás tlačili,že deti na UM nepotrebujú tiež vodu,lebo vlastne UM je aj voda,ale potrebujú! nemusíš ju prepijat, ale trošku nech si potiahne, koľko chce (potrebuje), lebo potom bude mať veľmi hustú krv, ak nebude prijímať aj iné tekutiny a nájdeš si veľa článkov odborných že detičky na UM potrebujú dopĺňať tekutiny a hlavne v lete! (u materského mlieka to tak celkom neplatí,ale v lete by to dieťa malo prijímať aj iné tekutiny)

bazalka1
7. júl 2021

@beatrixx123 ja feniklovy neodporucam.. mam velmi zle skusenosti...rovnako aj take co obsahuju rascu. Moju zneho velmi bolelo brusko. Sice bola starsia ked som dala prvykrat no predca. Ked tak velmi slabucky skus a uvidis ako bude reagovat nan...
A myslim si osobne ze mesacnemu babatku treba len mliecko...tam uz ma aj tekutiny 🤷. Ked tak trosku prevarenej dojcenskej vodicky...ale ani to netreba ak kojis...