Čaj pre 9 mesačné bábo

dzarika
29. jan 2022

Ahojte maminky, moje dieťa vypije strašne veľa čajíku počas dňa. Nakoľko mu dávam Sunar nápoj ( malinový, jahodový, feniklovy, hruskovy atď). Čiže je to ľahšie aj na prípravu lebo je granúlkovy. Nakoľko jeden čajík stojí okolo 4€ tak si myslím, že to je dosť nakoľko toho čajíku je strašne málo. Prosím vás poraďte mi nejaký čajík pre skoro už 10 mesačne babo najlepšie v granúlovej, sipanej podobe. Sackovy čajík mi moc nechce nakoľko nieje taky sladký ako ten granúlkovy.

veronikaszabova
29. jan 2022

@dzarika a len tak pre zaujimanost si si pozrela zlozenie tych granulovanych cajov?? Napr cukor??

veronikaszabova
29. jan 2022

@dzarika davaj cistu vodu, lepsie urobis pre zdravie svojho dietata

pribinak
29. jan 2022

@dzarika granulovany čaj je plny cukru, preto mu tak chuti. Naučila si ho proste na sladké

Ponukaj mu normálny sypany čaj, alebo vodu

dzarika
autor
29. jan 2022

veronikaszabova prečo by som ho mala obmedzovať, hádam je to moje dieťa, a budem mu dávať to čo chcem, nie som tu odkázaná na niekoho aby sa staral do mojej výchovy, ja som prosila o radu a nie o buzeraciu.

veronikaszabova
29. jan 2022

@dzarika ja sa staram do tvojej vychovy... ??? Prosim ta, nezosmiesnuj sa 😂🤦
Pytala si sa, odpovedala som.

dzarika
autor
29. jan 2022

veronikaszabova keby bol ten čaj taky zlý ako hovoríte ho nevyrábajú, a keď dieťaťu chuti prečo nie...

vanda323
29. jan 2022

@dzarika @veronikaszabova ti chcela len poradiť, ja som ho tiež malej dávala a tiež mi tu dievčatá povedali kukni zloženie , prestala som ho dávať podľa mňa to bola len dobre mienená rada. Ale samozrejme dávaj jej čajík ak chces.

vanda323
29. jan 2022

@dzarika Aj pribinacik vyrábajú a keď sa pozrieš čo obsahuje odpadnes 😀

jjanulienka
29. jan 2022

Kúp normálny obyčajný sypany caj alebo vreckový vhodný pre deti keď tak doslad trochu medom... ale keď si si ho naučila na takéto sladké neviem či ti vypije niečo normálne 🤷🏽‍♀️

junovedievca
29. jan 2022

@dzarika baby ti dobre radia,keby si videla ake to nasledky ma na zuby len.nikto nehovori ,ze nemas dopriat dietatu. A ake ine? Voda je zaklad a cajiky su fajn zatial klasika fenikel,aniz

nikpa
29. jan 2022

@dzarika neviem ako sa ta presladena granulova gebuzina zarába ale lepšie urobíš ak vymenis za klasický porciovany čaj, ráno uvaris na celý deň a budeš len prihrievat. 9 mesačnému môžeš dávať kľudne šípkový, rakytník, lipa a ovocné aké len chceš. Pre porovnanie, väčšina má v krabičke 20ks sáčkov a stoja okolo 2€. A sú určite zdravsie ako granulove.

mamina0078
29. jan 2022

V prvom rade Sunar čaj by som nedávala to rovno mu môžeš dávať Happy MEAL s MC donaldu a aj ten bude zdravší 😂 kúp klasické sackove čaje pre deti a vyjde ta to lacnejšie 20ks (1 na 250ml vody) ta vyjde na také 2€ v priemere. Alebo už spomenutú čistú vodu

snehulak77
29. jan 2022

Ja 9bcas dávam tento čaj. Ale len na spestrenie a nedávam toľko lyziciek, koľko sa píše. Takže skúste toto. Ak mu chuti, tak vodičku, 150ml a nie 4 lyžičky ale jednu. A ako tu dievčatá píšu, najlepšie naučiť na čistú vodu. Predsa len je najzdravšia a nebude mať neskôr problém ju piť.

lenuska9999
29. jan 2022

@dzarika aj mc donald sa vyrába,ale nie je zdravé ho jesť každý deň. Tak isto sa vyrábajú rôzne sladkosti a blbosti a človek ich neje každý deň na kilá. Tak je to aj s tým cajom, je to podľa mňa dobre raz za čas keď sa niekam ponahlas alebo tak. Ale inak by som ho nedávala. Obsahuje strašne veľa cukru a umeliny. S čajom to nemá nič spoločné. Radšej klasický feniklovy alebo harmancekovy, pripadne čistú vodu. Ja dávam aj tie čaje neosladene. Cukor je biely zabijak ako sa hovorí. A baby ti náradia zle, netreba byť útočná. Okrem toho ako vravis, 4 eura za tu blbosť je dosť a nie je tam toho veľa. Ja kupujem sypané čaje v zdravej výžive za 1 a nejaké drobné, a vydržia mi aj mesiac,pretože ich nerobím také silné ako pre dospelého človeka.

janulik2008
29. jan 2022

U nás malá pila aj klasický čaj dokonca bez cukru 😀 a tiež pila a vlastne aj teraz si dá ale my sme vždy dávali menej čaju ako píšu 🙃

andreatytler
30. jan 2022

@dzarika Kolko pije toho caju denne?
Ten caj ma prilis vela cukru. Je to velmi nezdrave a v podstate dietatu skodis, ked mu ho davas. Tak male diata by nemalo jest ziadny cukor, iba prirodny cukor v ovoci.