Ahojte chcem sa opýtať dávali ste feniklovy čajík od 1.tyzdna bábätku ?? Alebo niečo účinné na nafukovanie
@patik114 nie nedavala, obom detom z neho bolo este horsie. Dokonca aj ked som ho vypila ja. Zalezi ci kojis alebo je na um, ak kojis, dieta caj nepotrebuje.
@isssabelll s tým kojenim plne súhlasím, a ak caj do budúcna tak sypany, nie tie granulovane humusy- z toho deťom zuby odhnivaju pediatrička nám pred rokmi keď boli naše babatka vravela.
Ja som iba dávala cistu vodu. Caj asi az ked mal 3 mesiace a urcite nie granulovany, to je samý sukor.
@patik114 ahoj ja som ho dala raz malému a mal brutálne koliky, na nafukovanie som užívala sab simplex alebo espumisan l.... pil len cistu vodu a dodnes ju pije žiadne čaje podla mňa to pre deti nieje vhodne ani potrebne
@patik114 Obe dcerky som dojcila, ako vravia maminky, im vodicka nechyba. V nemocnici mi poradili kvapky proti nafukovaniu, Sab simplex, davali sme od narodenja. Je to isto ucinejsie ako fenyklovy caj. Caj vsak tiez varim, vacsim detickam z klasickeho korenia rasca, fenikel, aniz. Caje su vzdy lepsie v sypanej kvalite, ako rozne granulaty.
@slamocka
@zuzana_ilkova
@zuvelyn
@danim
@isssabelll ja mám na luhovanie fenyklovy a zajtra má mala 2 týždne a rozmýšľam na nafukovanie nejaké kvapky čo by mohla
@julka828
@pininka1
@patik114 urcite radsej sab simplex, espumisan, alebo podobne kvapky, pripadne probiotika. Porad sa v lekarni. A je mozne,ze ani kvapky nepomozu, proste to musi prejst. Treba nosit na tigrika, masirovat brusko....a pokial kojis tak by som fakt ziadny caj nedavala, ja som mojim davala az v lete vodu a to uz mal syn 5 mesiacov skoro. Mnoho deti ma z tych prdikovych cajov este vacsie bolesti bruska.
@isssabelll kojim aj dokrmujem Nutrilonom
@patik114 Co povedala doktorka na to nafukovanie? Ak je to silne, tak by o tom mala vediet, ale ak to brusko nema ako balon a neplace v jednom kuse, tak by som radsej pockala aspon do 2-3 mesiaca. Tak malinke deticky, maju prirodzene zle travenie a same sa to upravuje.
@patik114 sab simplex alebo espumisan l .... len daj pozor aby ti ten fenyklovy čaj neurobil este horšie na brusku baba.... u nás spôsobil brutálne bolesti bruska a koliky... podla mňa stačí cista voda ak chceš niečo davat uz
@zuzana_ilkova nechcem dávať len niečo som chcela na nafukovanie
ja som dávala feniklovy od sunaru
Ano davala a pomahalo.