Aký čaj dávate 15 mesacnemu dieťatku?
V DM-KE je celkom fajn vyber detských čajov. Nekupuj granulovane, tie sú sladené, kúp porciovane - sacikove
Môj syn ma 3 roky a nič okrem čistej vody nevypije. Stačí voda
@yanni
@kikusenka1
A čo je na nesladenom čaji zlé? Aj ja pijem každý deň čaj. My tak začíname deň že si všetci urobíme kávu/čaje.
Autorka - moja dvojročná má jednu šálku za deň. Niekedy ho vypije hneď ráno celý kým je teplý a niekedy ho večer skoro celý vylejem. Ako kedy. Kupujem z dm dmkové alebo značku leros.
@svokrinjazykmonika ja nevravím ze je na nich niečo zle. Iba ze moje dieťa odmieta všetko okrem vody tak nádych, výdych 🙂
@kikusenka1 áno ty nie ale ten prvý komentár od @yanni bol akoby bol čaj úplne zlo 🤷😂
@svokrinjazykmonika čaj je prospešný, hlavne bylinkove sú fajn, zdravé. Co z toho keď moje decko ani kvapku nevypije😂
Môj má 14 mesiacov,pije iba vodu a 1-2x do týždňa feniklový čaj...ja mu čaje alebo napr.džús a neviem čo všetko už mamky niekde písali vôbec nenúkam...raz ukázal,chcel ochutnať jablkovú šťavu, ho striaslo :D on si proste vystačí s vodou,a to som rada,tak to budem aj ďalej viesť a feniklový čaj pije fakt pár hltov na bruško
nijaky. Vzdy stacila voda. Cajik je typicke davat na Sk. Nase deti, okrem bylinoveho v case choroby, caje nepiju. Ani 5 rocna ani 18 rocny.