Ahojte robila som prikrm 8m babu a podarilo sa mi omylom rozmixovať bobkový list sušeny v prikrme môžem im to dať aj také nezasekne sa im to dade dáky kúsoček 🙏 vôbec netusim
@alex5896 a skusala si to ochutnat? nie je to teraz moc ochutene, prilis vyrazna chut? ja by som to ochutnala a ak by som tam ten bobkovy list citila privelmi, ze by to mne samej nechutilo, nedavala by som
Moja žena toto robí v brokolicovej kremovej! Nechce sa jej vybrať bobkovy, ta ho rozmixuje. Dieťaťu by som to určite nedaval. Mám 31 a do nepričetna ma sere, keď sa mi taky bobkovy list dostane do gagora :D
@thirstymonk
🤣 chapem
No bohužiaľ toto by som nedala dieťatku.
Ahoj, ani ja by som nedávala, je to strašne ostré... vlastná skúsenosť :D tiež šlo niekoľko príkrmov do koša
nedala by som... ja som omylom rozsekala bobkovy list v polievke zo suseneho hrachu... a bolo to hrozne... na stastie som si to velmi rychlo uvedomila tak take vacsie kusy som vylovila a potom ked sme jedli, tak si kazdy daval pozor....
@alex5896 Bobkový list je jedovatý. Už aj malé množstvo môže spôsobiť tráviace problémy.
Mne sa to raz podarilo tiez a chutilo to ako keby som sklo jedla, rezali tie ciastocky, dietatu by som to nedala vobec :D sup novy prikrm spravit 😅
@alex5896 skus to presitkovat,nech sa ti tam zachytia oripadne kusky