Ahoj maminy, prosim, neporadite mi v Kosiciach obchod s cerstvou alebo mrazenou bio zeleninou? Pani v bio obchode v auparku mi povedala, ze v kosiciach nekupim nikde... maju v lidli alebo v bille ale vacsinou len paradajky, papriky, uhorky... obcas mrkvu a cuketu. Potrebovala by som brokolicu, hrasok, karfiol, atd.
Dakujem za kazdu radu.
Simona
Rozel - zo zahrady na stol. Ja nepreferujem bio, ide skor o malych pestovatelov, ktori to pestuju pre seba a preto si nebudu supat chemiu na vlastne jedlo.
@pakasak Dobrý deň, vo freshi predávajú bio ovocie aj zeleninu. Majú aj karfiol či brokolicu. Ak sa vám daný deň neujde stačí zaklopkať do kancelárie, zástupkyne prípadne vedúca vám objednajú a odložia. Len pozor, nie každý fresh berie zeleninu od dodávateľa Lunys, on im dodáva bio tak sa len informujte 🙂
Fajne potraviny v Cassovare alebo v Dargove maju predajne, alebo ako bolo spomenute vyssie na Facebooku je pan co pestuje "Zo zahrady na stol".
aky je momentalny stav cerstvej bio zeleniny v Kosiciach? od prispevku ubehli uz 4 roky, tak mozno je situacia pozitivnejsia?
ja objednávam už roky z www.debnickaodbabicky.sk tam je to určite bio, ale iba sezonne ovocie a zelenina 🙂 ked som dávala detom prikrmy, tak som si to mrazila a mala počas celého roka...