Bezlaktózové mlieko pre 1,5 ročného synčeka

diankosik87
20. okt 2015

Mamicky neviete mi povedat v akom obchodnom retazci kupim bezlaktozove mlieko? Ale nie trvanlive, maly ma 1,5 roka. Za prispevky dakujem 🙂

zutera
20. okt 2015

V Lidlu, pravidelně ho tam kupujeme 🙂

sojorez
20. okt 2015

sesterka mi svojho casu spominala kvapky/asi z lekarne/ ktore z normal mlieka spravia bezlaktozove... my pijeme od raja,ze v lidli maju tiez som nevedela,dakujem za tip

nibiru
20. okt 2015

rajo ma tiež bezlaktozove vyrobky ako mlieko,smotana na varenie,šlahanie,tvaroh,cottage chees.

diankosik87
autor
20. okt 2015

Ale nie su to nahodou trvanlive mlieka? Aku maju spotrebu baby? Vdaka 🙂

nibiru
20. okt 2015

@diankosik87 neviem o tom že by bolo čerstvé robím v onchode a veru žiadne nebolo čerstvé všetko trvanlivé.

iukas
20. okt 2015

@diankosik87 neviem, aky je teraz trend v bezlaktozovych mliekach, ale ja ked som pred 4 rokmi riesila intoleranciu laktozy u mojich deti, pediatricka mi poradila ryzove mlieka z DM (Reis Drink za 1,49 e - ale tiez trvanlive), su trochu sladsie, ale velmi prijemne na pitie, dcera by ho pila stale. viem, ze na tychto mliekach funguje vela deti s intoleranciu laktozy.

zutera
20. okt 2015

@diankosik87 v Lidlu mají opravdu čerstvé,ani já nechcinechci pro dcerku trvanlivé.

dekys
20. okt 2015

v Lidli, kupujem tam stale,a pijem ho aj ja,aj dcerka,aj ked nie sme alergicke.

lulistek
20. okt 2015

@diankosik87 nutrilon low lactose my sme ho mali raz ked mala velmi hnackovala tak nam ho lekarka odporucila pozrite na internete a myslim ze aj ina znacka umeleho mliecka je

nibiru
20. okt 2015

@iukas moja dcera ma ABKM mi sme ryžove teraz museli obmedziť nieje dobré ho piť vraj denne no mne iné dcera pol roka nepila bohužial v ryzy a ryžovom mlieku su vraj stopy arzenu ☹ ale v dm maju mandlove,ovsene,špaldove, všetky možne a najlepši ceny. 🙂

mmmj
20. okt 2015

kup si normalne cerstve a donho kvapky Lakazan z lekarne a mas

libka1
20. okt 2015

Tiez som davala dcere ryzove z DM ale nakoniec to uz nemusime riesit, problem sa nepotvrdil a vsetko je ok. Ale to ryzove bola fajn alternativa, aj jej to chutilo.

lusiya
20. okt 2015

Ja som si tiež robila doma bezlaktozové-čerstvé kravské a doň Laktazan kvapky

diankosik87
autor
20. okt 2015

no ja mám to bezlaktózové dávať len mesiac a potom prejsť na klasické plnotučné, keďže sa u malého nepotvrdila intolerancia na laktózu, len jeden čas mával riedke stolice a zdalo sa mi, že po mlieku, ďakujem babenky za rady! 😉