Beaba Babycook - parný varič a mixér

svetlanka18
25. okt 2017

Ahojte mamicky, coskoro zaciname s prikrmami a kedze si to chcem ulahcit rozhodujem sa nad kupou parneho varica a mixera. Znacku uz mam vybratu,no neviem sa rozhodnut nad modelom. Ci kupit beabu babycook solo alebo tu mensiu verziu. Ak mensiu verziu, tak ci tu rozsirenu o funkciu ohrievania kojeneckych flias a sterilizaciu (beaba babycook plus). Nikde som sa nedocitala ako dlho trva samotne ohrievanie. Preto prosim o pomoc najma tie mamicky, ktore maju skusenost prave s touto znackou.

elainedeclerq
20. dec 2017

Ahoj, ktoru si nakoniec kupila?

svetlanka18
autor
21. dec 2017

Ahoj ☺️ Beaba babycook solo

lub89
7. feb 2018

@svetlanka18 ahoj prosím ťa si spokojná? akurát riešim túto dilemu, že ktorý vybrať 🙂 ďakujem

svetlanka18
autor
7. feb 2018

@lub89 som velmi spokojna. Velky pomocnik.robim dcere kazdy dem cerstve prikrmy najma teda obed v nom varim kazdy den a aj desiatu skoro kazdy druhy den. Takze babycook vyuzivam denno denne 1-2x za den. Na pare je to velmi rychle a chutne.hned ti to rozmixuje.takze za nas velka spokojnost ☺️

lub89
7. feb 2018

A skúšala si aj cestoviny,ryžu, pšeno,...? A jeden ten 15min cyklus stačí a je tá zelenina dobre udusená? Prišiel ti k tomu aj nejaký receptár? Dobre sa umýva? Niekde som čítala, že sa tam usádza pleseň..Alebo, že počas mixovania vyfrkuje von. Objem má 1100ml, či 800ml? Našla som niekde tak a niekde tak...
A kde si kupovala u nás na svk? Ktorý máš sivý, ružový?
Budem rada ak sa podelíš o nejaké postrehy 🙂 ďakujem 🙂
Tento je to?https://www.feedo.sk/beaba-parny-varic-babycook...