Baklažán do príkrmu

4. okt 2023

Blbá otázka, ale prvý krát držím baklažán v ruke 😀... mám to očistené, takto to môžem uvariť do príkrmu? Či treba odtiaľ ešte vnútro vybrať? Lebo svokra hovorí, že to treba vydlabať , ale ak to vydlabem tak to mi toho veľa nezostane..

irusa
4. okt 2023

vydlabať

autor
4. okt 2023

@irusa čiže vybrať stred?

irusa
4. okt 2023

ako niekto konzumuje aj celý aj so šupkou zaleží, čo ideš z toho robiť

autor
4. okt 2023

@irusa príkrm pre dieťa, len to naparím s inou zeleninou

tamvtme
4. okt 2023

Ak je to do prikrmu pre male dieta tak by som dala len cast kde nie su semiacka....

irusa
4. okt 2023

tak áno to jadro vybrať...a zvlášť poriadne tepelne upraviť

irusa
4. okt 2023

Surový baklažán obsahuje jedovatý solanín, ktorý spôsobuje bolesti hlavy, nevoľnosti a tráviace problémy. Tak fakt to poriadne tepelne upraviť

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz