Ahojte, dnes som si vsimla, ze v DM predavaju aj babylove kase. Ma niektora z Vas s nimi skusenosti. Rada by som vedela ake su, napr. v porovnani s inymi.
midka, tiež som ich už vyskúšala. malému chutia a ja ja som skúsila a sú dobré. pekne sa dajú vymiešať, nezostávajú žiadne hrudky a sú dosť sýte. zatiaľ sme skúsili iba ovocnú s banánom a keksíkovú a obidve mali u malého úspech. 😉
ahoj, aj my ich používame, vyskúšali sme už všetky a mojim dvojčatám veľmi chutia.. sú lacnejšie ako iné, ale myslím, že porovnateľne dobré... fakt nerobia moc hrudky, napr. teraz som mala jednu kašu od nestlé a to bolo niečo strašné, hrudky, kaše bolo treba veľa, aby to zhustlo, ani im moc nechutila...
tak dnes som jednu kupila a porovnala hodnoty ( tuky, sacharidy..) s Hami a Hipp a zistila som, ze su na 95% rovnake, co sa tyka pomeru zlozenia.
Takze zatial som spokojna, dufam, ze malemu budu chutit. Teraz su v DM asi za 56,- Sk 300g.
my sme mali tu keksikovu a este jednu, uz neviem aku, malemu chutili, ale na moj vkus boli totalne presladene 😝
my pouzivame najviac babylove kase....vanilkova, keksikova, bananova...mnam,mnam....najviac chuti vanilkova..teda aspon mne.. 😀
tak sa pridavam aj ja, tiez ich pouzivame, su ovela lacnejsie, a hlavne, nie su tak priserne sladke. Mne chutia a malej tiez 😉
aj my pouzivame a som velmi spokojna.
Midka a odkedy su v akcii. JA som vcera kupovala a boli za 59,90Skk
Man chutia vsetky a to sme mali problem, ze mi ziadne nechcel a tieto mu zachutili.
A co poviete na plienky babylove????
ahojte,ja kupujem sunarku kasu,ale vyskusam tu babylove. 🙂
abetka, prepac teraz som si to este raz pozrela ano je za 59,90 Sk 😉 Prepac, ak som ta poplietla.
Tinuska, ja pouzivam tiez aj plienky babylove a som s nimi spokojna. Obcas davam aj Pampers aj Huggies, ale pravdupovediac ja, ani Petko ziadny rozdiel nevidime. Som s nimi spokojna a zatial nevidim dovod na zmenu.
PS: Vsimla som, si, ze aj na takom jednom reklamnom DVD (ktore som dostala postou, asi reklama na Niveu) pouzivaju tieto plienky.
ja som kupila male balenie babylove plienok a som vcelku spokojna a velke balenie je za 448 skk a myslim, ze 100 ks plienok
mne sa zadjú dosť práškové, sice som ich 2 krabice kúpila, ale viacn ekúpim. V Polsku majú od Nutricie (čo robí aj Nutrilon) po 50-60,- SK tak radšej si vozím odtial, ved sa to nepokazí.
A mlieko a plienky Babylove hnúúúsnéééé.
Mlieko sa zle rozpúšťa a maly z neho kakal čiernu lepkavú hmotu, vyzeralo to ako smola, mali sme to od 4. mesiaca - tuším Babylove 2.
A plienky tie malinké boli ešte OK, ale teraz ked malý chodí, tak sa vnútro rozpadá a cely absorbent mal polepený po ritke 😝 . A za tú cenu, to radšej hocaké iné.
som zabudla dopísať... Na SK kupujem Hami a Sunarku, najviac chtí malemu jogurtová jahodova, ale v podstate zbaští všetko, aj tie Babylove zjedol, len mne sa nepáči ta prášková chuť.
sasenka- a to mlieko bolo aj nejake pokracovacie???MNe sa tie plienky zatial nerozpadavaju. No tak som zvedava
ja som davala na prikrmenie mlieko babylove, ked mal maly 4 mesiace a mala som laktacnu krizu a velmi mu chutilo, nezapekalo a nemal ani koliky, ani nevrackal. Takze velka spokojnost, mozem povedat, ze chutovo bolo velmi dobre, sice sa horsie rozpustalo vo vode, ale nakoniec sa to vzdy podarilo. Plienky kupujem babylove a ja som velmi spokojna, hlavne na noc,lebo vobec neprepustaju a nam sa vnutro nerozpadava. 🙂
tie plienky sa aj nam huzvali, ked zacal maly lozit. Ale za tu cenu - na kupon+zlava boli fajn. Ked nemam kupon tak radsej kupim v Tescu ked je akcia, tie su lepsie 🙂.
A s kasami zatial skusenost nemam, ale chcem vyskusat. Neskusali ste niekto tie Alnatura? Alebo to su tie iste co Babylove?
ja som tu kasu raz skusala a mala zje uplne vsetko, ale tieto nechcela 😕 plienky babylove mi pridu zase trochu hrube, ale inac pohoda, kym sme mali velku spotrebu, tiez som ich kupovala kvoli cene a bola zima, tak mi nevadilo, ze su hrubsie. inac sa mi nikdy nerozpadli...
Alnatura su Bio kaše a tie sme nemali, len klasické Babylove.
No a Janina ptresne, odkedy sa malý viac hýbe su Babylove plienky nanič. Kym len ležkal, boli dobré.
A aj s kuponom su drahe, isto drahšie ako TESCOve fialove, a tie s kvalitou omnoho lepšie ako Babylove.
ahojte,otvaram tuto temu pretoze som prednedavnom kupila kasu babylove-prosovu,vhodnu od ukoceneho 4. mesiaca,no neprecitala som si navod....no a ked som to studovala doma,tak tam pisu ze sa zaraba s prevarenou vodou spolu s prevarenym polotucnym mliekom....no vsade pisu ze kravske mlieko nie je vhodne v 1. roku...mate niekto s tym skusenost?
@pepsyna:
To kravske mlieko sokovalo aj mna, ale v pohode mozes spravit tu kasu aj iba s vodou alebo tvojim mlieckom alebo ked je mala na UM tak s tym, co pouzivate.
Ja som just tu prosovu este nevyskusala. Je to proste nemliecna kasa, kde sa pridava mlieko, ake kto pouziva. Ale tvoja malicka je este mala na prikrmovanie, pockaj aspon do ukonceneho 5 mesiaca, aj ked vyrobcovia a niektori lekari tvrdia ine. A najma sa zacina skor zeleninou a nie kasami. Skus si precitat aj "prve prikrmy", nemusi byt vsetkych 355 stran 😉 Tam ti dobre poradia.
Este jeden tip: ked zarobis kasu (hocijaku obilninovu) s tvojim mlieckom, po case zase zredne, lebo MM obsahuje enzymy, co stiepia skroby. Preto, ked ta kasa dlhsie stoji (5-10min), tak zredne. Tak sa nezlakni, to je normalne 😉
Ale s prikrmami a hlavne kasami este pockaj, nic nestratis ani ty, ani tvoja dcerka.
moj tiez papa UM babylove a sme s nim spokojny .aj plienky su super babylove
chcela by som sa opytat o babylove kašičky od kolkych mesiacov sa može davat moj ma 4 mesiace a chcela by som mu vyskusat aj nieco ine ako mlieko.obcas mu dam aj vyzivu z dm chuti mu a pekne aj papa nevypluva
ahoj, my ich kupujeme, ja som ich sice nejedla, ale drobcom chutia 🙂