Dobrý deň, prosím poraďte. Syn má pol roka, je dojčený, fľašku sme nepoužívali. Avšak po príkrme som mu začala dávať trochu dojčenskej vody z fľašky a fľašku odmietal, nevedel sa z nej napiť. Skúšala som aj odsať moje mlieko a dať mu z fľaše, tiež bez šance. Značkou to nebude, skúšali sme veľa veľkostí a druhov od lacnejších až po Philips avent. Výsledok rovnaký. Rozmýšľam, že kvôli veku sa už možno ani neoplatí učiť ho na fľašku, ale mohol by piť z niečoho iného. Vodu som mu zatiaľ dávala lyžičkou alebo striekačkou, ale to nie je riešenie. Na hrnček je ešte skoro. Rozmýšľam, čo si zaobstarať. Máte s niečím skúsenosť? Niekde som videla ako reklamu taký malý umelohmotný pohár so špeciálnym zúženým okrajom, neviem sa však k tomu dopátrať..
ked nechce nechce .daj mu poharik .. su take priamo pre deti maju tupe okraje .. alebo flasku s uskami so sosacikom
@evka52 a preco mu chces davat vodu z flase? Ved mu daj z poharika. Moje deti vobec netusili, co je flasa. Pili z pohara, z obycajneho. Aj von som nosila termosku s poharikom a v nej vodu
Daj mu pohár, párkrát sa obleje potom sa naučí. Keď mu zabehne vykašle. To by si ani jedlo nemohla dávať lebo mu zabehne.
Doporucujem ucit rovno na maly poharik. My sme zacinali po 7. mesiaci. Na zaciatok staci len trosicku vody. Poharik mozes i pridrziavat, kym sa nauci.
My mame maly poharik z lovevery. Takze s inym skusenost nemam. Casto sa doporucuje zacat s panakovkami z ikea. Ak nechces skleneny, toto mi pride ako dobra alternativa https://www.kelimky-babycup.cz/produkt/babycup-...
Moji obaja už v tom veku pili z obyčajného plastového pohárika s ušami 🙂 keď som potrebovala, aby boli suchí, pridržala som im ho pri ústach ja, doma ho dostali do rúk a trénovali 😄