Avent parný hrniec verzus Beaba Babycook

myskacici
1. feb 2016

Ahojte!
O chvíľku začíname s prvým príkrmom a chcem si zaobstarať nejaký ten parný hrniec s mixérom. 😉 Našla som od Aventu a Beaby. Viete mi poradiť v čom sa odlišujú, alebo ktorý je podľa vás lepší? Na stránkach kde ich predávajú niesú podrobné popisy, zdá sa, že sú oba rovnaké....ale asi niesú, lebo AVENT je lacnejší. ďakujem za všetky odpovede. Poprosila by som maminky, ktoré si myslia, že je to zbytočné a že sa dá variť a mixovať aj obyčajne, nech sa zdržia komentovania. Každému vyhovuje niečo iné. 😉

zanin
1. feb 2016

@myskacici skus pozriet este babymoov mne sa pozdava ten hlavne preto ze vies v nom aj ohrievat prikrmy aj vysterilizovat flasky a jedlo vies robit oddelene zeleninku od maska. Teraz maju nanho akciu na feedo.

myskacici
autor
1. feb 2016

@zanin ďakujem, no pozdáva sa mi aj toto....hm, teraz mám ešte väčšiu dilemu 😀
baby raďteee 😅

diankak
1. feb 2016

Ja som riesila tu istu dilemu, zvolila som beabu kvoli nadstavcu na ryzu a vyuzivame dodnes. Som nadmieru spokojna

myskacici
autor
1. feb 2016

@diankak čiže varíte v ňom všetko? aj cestoviny, ryžu atď? Lebo v avente sa asi nedá.

diankak
1. feb 2016

@myskacici ano uplne vsetko

sense
1. feb 2016

My sme mali avent

myskacici
autor
1. feb 2016

@sense a boli ste spokojná?

sense
1. feb 2016

@myskacici ano este dlho potom ako sme uz nedavali mixovanu stravu som to pouzivala na dusenie al. Na robenie hustych zeleninovy h polievok...ked som chcela jednu dve porcie kedze sme doma rozmaznani a prihrievane moc nemusime

myskacici
autor
1. feb 2016

@sense a čo všetko sa v ňom dá pripraviť? okrem zeleniny, ovocia, masa. Dajú sa aj strukoviny?

belllinka
1. feb 2016

Uplne najlepsi je parak na knedle a tycovy mixer. Ale ak ma niekto vela miesta v kuchyni, zbytocne eura a nervy na cistenie dalsieho spotrebica, tak asi nejaky "babycook" 😁

myskacici
autor
1. feb 2016

@belllinka áno, mám veľa miesta v kuchyni a ešte viac zbytočných eur....na toto sa nedá ináč reagovať 🙄

sense
2. feb 2016

@myskacici to sme neskusali ...

diankak
2. feb 2016

Na taketo prispevky skoda reagovat. Kto to nema a nevie porovnat to neoceni. Ja som si vyskusala aj klasika varenie a na beabu nedam dopustit. Nahadzes to tam a za 15 minut hotovo, nemusis nad tym stat, ak ti dieta soi udrzuje to teple kym nevypnes, potom spinave len oplachnes alebo hodis do mycky. U nas beaba slape denne uz rok, kedze na stravu maleho dost dbam a nedam na to dopustit

myskacici
autor
2. feb 2016

@diankak
@sense
@zanin
ďakujem vám za odpovede! 😉

gabika2580
4. feb 2016

@myskacici, mne akurát včera prišiel od aventu a dnes sme aj skúsili.. A som zatiaľ spokojná. My máme všetko od Aventu, tak som sa aj v tomto verne držala značky.. Mamina má parný hrniec, taký veliký a je super na knedle 🙂

gabika2580
4. feb 2016

A samozrejme, ľahko umývateľný.

adafi
4. feb 2016

ja som mala beabu, bola super... tiez som v tom robila aj po odrastení malej... teraz som ho posunula a sem tam si poviem, ze skoda...

tiinka
4. feb 2016

ja mám avent .... a som veľmi spokojná dostali sme ako darček ..... a je to uplne super vec .... dam naraz zeleninku naparí sa ... otočím a vymixujem ... pri prvej som nemala a ocenujem to teraz .... nemusím variť skúšať či už je atd ..... takze za mna spokojnosť 🙂

tiinka
4. feb 2016

ten darček sme si vybrali ze chceme a ked som zistovala moznosti tak ten další mi nejak ani nevyhodilo teda tú inú značku beaba .... takze neviem porovnat pisem iba skusenost so znackou avent ....

myskacici
autor
4. feb 2016

Ďakujem za rady 😎😁 este stále neviem ktorý kúpiť. Od Aventu máme aj my všetko, len na tej beabe sa mi páči, že sa tam dá uvariť všetko. Neviete čo všetko sa dá v avente? Myslím ryžu, cestoviny atď.
@tiinka
@tiinka
@adafi
@gabika2580

tiinka
4. feb 2016

@myskamici v avente zelenina ovocie a masko ... cestovina ryza nie ...