Avent mixér

1dorotka1
24. jan 2013

Prosim ma nejaka mamicka s týmto mixerom skusenost??? myslim samostatny mixer NIE parny hrniec s mixerom od aventky.dakujem

cawes
24. jan 2013

@1dorotka1 ahoj moja kamoska ho ma a teda je trosku sklamana z neho stale nan nadava. Ja som si ho chcela kupit ale nakoniec som si kupila z nay elektrodomu elektrolux mixer stal 39 euro a je v nom aj ten ponorny, aj nadoba velka a este aj normalny mixer. A nemozem si vynachvalit. Je to pevne robusne no naozaj super kvalita.

1dorotka1
autor
24. jan 2013

@cawes a nevies prečo na neho nadava??? nedobre mixuje?

cawes
24. jan 2013

@1dorotka1 hej hovori ze mooze aj 10 minut mixovat a furt su tam kusky, ze avent ma super veci ale toto sa im nepodarilo. Robievame malym presnidavky aj kase a ona vzdy pride ku mne si pomixovat hlavne teda väcsie mnozstvo. Ta nadoba co mam od elektrolux mixera ma tusim liter takze tam natrepem presnidavky aj na 8-10 flasiek.

1dorotka1
autor
24. jan 2013

ja mam doma taký naprd že mi tam ostavaju kusy,nejde mi to dobre rozmixovat davam take male množstvo lebo malý malo spapa ma 4 mesiace tak som objavila na nete ten mixer od avent......a ona ma len ten mixer nie ten parny že? a ten tvoj ma nejaky specialny nazov či len elektrolux???

eimuska09
24. jan 2013

Ja mám doma mebby baby chef 5v1. Mixuje, varí na pare, zohrieva, rozmrazuje a mieša. Veeeeeelmi som spokojná. Objednala som si ho na stránke mlongauer.sk /new a sú k nemu aj recepty.

miska569
Odpoveď bola odstránená
Zobraz