ahojte maminy,
chcem sa vas opytat, ci vase babo si odgrgne po tom ako pije UM z avent flasky..???
No totiz nasmu ked som dala z klasickej flasky tak si potreboval vzdy odgrgnut a ked davam teraz uz z aventu tak uz tie grgy z neho nejako nejdu. Malo by to byt v podstate dobre, nie?Lebo avent brani tomu, aby sa dieta pri sani nahlatlo vzduchu. Aku mate vy skusenost?
my sme pouzivali Avent od narodenia a odgrgli sme si malokedy, skoro vobec aj v tomto obdobi je to vynimocne. Ale vzdy som polohovala Natasku na odrgnutie a cakala.
aj my pouzivame avent a grgame...a grgame aj po dvoch hodinach po papkani, ale to vraj suvisi s refluxom 😒 no chystame sa pouzit flasu chicco, vraj ma makksi cumel, vyskusame, len ju este nemame doma 🙂
avent flasky me pouzivali od narodenia a problem s odgrgnutim sme nikdy nemali
avent flase pouzivame od porodnice a mala si nie vzdy odgrgla. Cakala som max. par minut a ked neodgrgla, neriesila som to, asi nepotrebovala
ahoj, moj si odgrgne aj po aventke takmer vzdy
my používáme canpol lovi
www.malewo.cz
příjdou mi mnohem lepší a variabilnější než Avent a cenově zajímavější
My pouzivame Avent flasu od 3.mesiaca a stale si odgrcne ako furman, iba ked zaspi s flasou v puse, tak vtedy si neodgrgne...ja som s nou maximalne spokojna, predtym som mala chicco a po tej si nei vzdy odgrcol.
ta lahev na to nema preci zadny vliv 😲 mam dojem ze ani to pitko to je proste v brisku mimca a ne ve flasce
Niiektore aventy maju tzv.airflex, zabranuje hltaniu vzduchu a predchadza kolike a z vlastnej skusenosti poviem, ze deticky aj menej grgaju, kedze neprehltnu tolko vzduchu, pri krmeni pocut jemne akoby sycanie a vidite ako idu do flase malilinke bublinky, babo pije priebezne a plynulo...nas niekedy odgrgne, niekedy nie, ale nie su to nejake brutalne grgy, vzdy len take "spolocenske" 😀
My mame tiez aventky od narodenia a povacsinou si vzdy grgne, treba radsej skusit a ked nic, tak nevadi, asi nepotrebuje, ale radsej vzdy dat vyskusat... 😉
používáme avent od cca 2 měs., občas si říhne, ale je to málokdy. Pokud malého nebolí bříško, tak bych to neřešila, stejně ho nijak nedonutíš 😀 . Naše malá od narození neříhala, prostě to neuměla, i kdybych ji držela hodinu, radši si to pak vyškytala.
A přijde mi logické že díky systému airflex dítě polyká méně vzduchu, tudíž může i méně říhat 😉
my pouzivame tiez Avent flasky od narodenia. drobec si niekedy grgne, niekedy nie. Vtedy ho nenutim aby si grgol, ono to aj tak po nejakej dobe pride na neho samo 🙂 🙂
ja si tiež myslím, že to nebude AVENT fľašami 😕
ahoj, my grgame po avent aj po lovi flasiach. ked to dlhsie nejde, dam maleho na brusko a sup je tam aj grg aj prdik 🙂
My používáme flašku Avent od narození (malý má 2.měsíce) a brkoší skoro po každém jídle. Někdy se stane, že to nejde, ale většinou ano.