Ktora znacka je vasa oblubena, ktorej davate prednost? / kvalita - cena /
Som zvedava ake mate skusenosti a nazory na ich vyrobky 🙂
Dostala som fľašu Lovi, nebola som spokojná s cumlíkom - vymenila som ho za cumeľ z fľaše MaM (malý proste nemohol z neho piť, stále spľasol a netieklo mu mlieko a tú fľašu MaM som mala zas malú len.. takže kombinácia a výsledok super)
naša taktiež MAM, aj cena aj kvalita sú super
ahoj, moja dojcena dcera odmietala akukolvek flasku aj cumlik ci uz znackove alebo neznackove- drahe alebo lacne. jedine co bola ochotna v 18 mesiaci vziat do pusy bol cumel znacky nuby. takze doma mame vsetky druhy a znacky cumlov a flias 😀 ale pouzivame len sklenenu flasku canpol a cumel na flasu nuby.
u nas vyhrava jednoznacne avent ta bola pre maleho ako vysita na mliecko a cajik sme pili z chicco 😎
jednoznacne avent
avent...
u nás napodiv iba LOVI, ak keď mnoho mamičiek vraví, že cumlíky sú makké. máme na čaj a mlieko malé 180ml, teraz sme na mlieko dokúpili väčšiu 250ml a aj cumlíky mám odskúšané najmenší 0-3m, potom ten 3-6m a aj 3-6m na kaše. sú super, napodobňujú správanie sa prsníka pri kojení. malá inú neexistuje zobrať do pusky. synovi to bolo jedno, len keď bolo čo 😀
Podla mna jednoznacne LOVI, maly sa z flasticky lovi naucil velmi rychlo papat mliecko, dostala som 150 ml od dovery ako darcek, ze sme ho tam dali a teraz ked uz spapa 180 ml som kupila dalsiu a tiez LOVI ale uz 250 ml a tu mensiu mame na prilezitostny cajik 🙂 Uzasny cumlik, my sme kupili zatial len s jednou dierkou,lebo maly je este malicky, ale tecie mu z tade akurat 🙂 a aj cenovo dostupne pre kazdeho.
Z flasticiek od inych znaciek papat nechcel
@burina111 ani nas inu nechcel ani vidiet =)
My máme MAM antikolikové fľaše (aj väčšiu aj menšiu) a som nadmieru spokojná. 😉 A cumlíky (do pusky myslím) jednoznačne NUK. 😉 😉 😉
znacku som neriesila...flase som dostala v sponzorskych balickoch,,,jednu u gynekologa, jednu v pôrodnici a jednu ked sme vybavili poistovnu...kojila som, takze zo zaciatku mi flasky netrebalo, vodu sa naucil pit s pohara, flase sme vyuzili neskôr, ked som uz nekojila a pouzivam ich doteraz na pitie mliecka....dôlezite boli u nas cumliky, nie znacka flasky 🙂
my sme mali Avent.Mala nemala problem prisat sa kludne aj k prsniku aj k flaske.Ked sme znacku zmenili tak prsnik uz nechcela
u nás Avent, nemenila by som..
ja mam avent, ale nie som s nimi spokojna. niekedy, ked som zarabala mlieko a zahrkala som nou, tak mi tieklo z okrajov.
Avent - PES, tie protikolikove. Mali sme aj Lovi, co bolo z Dovery, ale tam je cumlik blby, sa "vcucaval" a rychlejsie prietok mal, takze zalezi aj od toho, od akeho veku to chces. My pouzivame od narodenia, najprv 1tky cumliky, teraz sme na 2kach, a aj ked ma maly AR mlieko, co je huste, zvlada to s tou 2kou. Avent je OK, dobra kvalita
ahojte, ja mam vsetky flasky CHicco, s kaucukovym cumlikom ...kaucokovy cumlik- dudlik dcerka mala od narodenia, nedla ho za nic, doslova ho rozdudala...potom sme presli na LOVI cumle, su fajnove makkucke, aventacke nechcela, aj mne sa zdali tvrdsie, hhmm. Avent vyrobky sa mi zdaju predrazene...
MaM 100%-tna spokojnost. krasne sa dala cela rozobrat, vycistit 😉 , maly z nej pil rad. myslim, ze aj aventky su dobre, ale na moj vkus predrazene 😉 . myslim, ze mam je vynikajuca kvalita za dobru cenu aspon co sa flasiek tyka. s inymi vyrobkami skusenosti nemam
ja som za LOVI, a MAM
my máme oboje 😀 a sú super 😉
u nas to bol hotovy boj .. 🙂 mala odmietala akykolvek cumel. kupovali sme od 0,20 € az po 17€ a nic. nakoniec sme nasli obycajne gulate kaucukove cumliky zacky capol babies a tie mi vyhovuju dodnes. mame od nich aj flasky aj pohariky cokolvek. skusala som aj avent. ale ti mi pretekali, babynovu som mala tiez ale na spodku 3 flasiek som mala dierku. niejaka vyrobna vada. a mam som mala cumle ale mala mi ich vypluvala cize zostali sme verni CB a sme maximalne spokojny. aj cenu su super .. 🙂
pouzivala som komplet supravu avent,ale s flaskami som mala problem,lebo mi to tiez tieklo po okrajoch...musela som sa s tym naucit robit tak ,aby to netieklo..kontrolovat cumlik a spravne zatocit vrchom.....ine flasky som ani nemala..len preto,lebo sa mi zda byt financne zbytocne kupovat si milion druhov flias a riesit a skumat,ktora je lepsia.avet flasky som pouzivala tak do 1 roka a potom som sa rozhodla,ze syn uz nepotrebuje tak drahe flasky,ked aj tak znici cumel na flaske za par dni a hadze flasku o zem a kade tade...tak som mu kupila nejake uplne obycajne co 3 kusy stali 3 eura....a jemu to uplne staci na to vecerne mlieko co z toho pije...inak uz pije z poharika.
Avent, jednoznacne
mala som aj lovi a avent obe su pre nas dobre 😉
Ja mam Avent ale svagrinej idem kupit tu sadu Mam z lekarne. Kupuj to co je BPA free. pri druhom baby vyskusam inu znacku ako Avent. Aventky su velmi dobre ale dizajnovo nezaujimave ( pre mna). Skus sa pozriet aj na znacky suavinex - velmi kvalitna znacka a Chicco. Tiez su BPA free 😉 inak uplne najlepsie su sklenne flasky, s tou som zacinala u malej ale kedze sme tam mali zle uzatvaranie dost mi tiekla (ale to bola vyrobna chyba) a ja som si to neskontrolovala v predajni. Vsetci lekari odporucaju sklo.
Myslím že je to o tom,kto čo vyskúšal...Ja som mala LOVI a bola som velmi spokojná,aj cumlíky sa na ne dajú kúpiť rôzne... Používali sme ich aj na čajík,aj na mliečko,dokonca sme mali špecialne,zahustene mlieko a aj s nim to bolo v pohode... Skor by som brala názor od žienky,ktorá vyskúšala aj tie aj tie flašky... My ak dostaneme znovu LOVI,budeme mať také,ak nedostaneme,vyskúšame AVENT... 🙂
ja mam doma obe znacky 150ml lovi je sikovna dobre sa drzi dudlik ma taky mäkučky a docela rychlo sa s nej napije podarilo sa mi kupit 150ml a ktomu bola zadarmo 260ml samosterilizovacia tu som este nevyužila kedze kojim ...avent mam aj odsavacku a tu som kupila k nej aj flase 260ml dobre sa mi v nich skladovalo MM mliecko teraz mame aj avent kuzelny hrncek a paci sa mi ze sosacik sa da pouzit aj na flase:o)ja som spokojna aj s lovi aj s avent 🙂
vyskusali sme rozne znacky ...mam, babynova, canpol, chicco a avent... a niektore sme pouzili len raz, pripadne dva-tri krat a zostali sme pri zn. avent...teraz, ked uz mam vacsie deticky, tak vyuzivam len ich magic cup-thermo ... (na prechadzky ...)
My máme cumlíky silikonové na flašku nuk a babylove a flašku ani nevím, něco nuk, babylove..jak se nám líbil obrázek brali jsme flašku, neřešila jsem značku.. avent se mi zdá zbytečně drahý, cumlíky tvrdé a flašky široké.. 100lidí 100chutí.. 😉
pri oboch detoch Avent spokojnost 😉 😉
u nas avent - co sa flasiek tyka OK, ale sosaky na pitie miesto cumlikov su nanic 😝 ak by som kupovala znovu, radsej asi Tommee tippee
avent flasky - treba davat pozor pri nasadzovani vrchnaka na cumel, cumel musi byt presne v prostriedku toho vrchnaka (v tom kolecku), aby sa dobre pritlacil a pri hrkani netiekol. a zavit silno, razne zatiahnut, potom netecu 😉
naša oblúbená značka je MAM 😎