Žienky, hlavne tie, čo dbáte o zdravšie stravovanie vašich drobcov.. Dcérka mala teraz rok, začala som máličko soliť a chcem sa opýtať kedy je vhodné im dávať nie varené ale pečené mäsko, normálne v rúre. Nikde som sa to nedočítala, že by som jej to potom na kúsky potrhala po upečení. Ale to mäso je ozaj bez chuti varené a rada by som jej už dopriala, väčšinou jej to urobím so zeleninovou kašou, aby z toho niečo vôbec zjedla a ku tomu nejaký zemiak atď..
Od roka jedol skoro vsetko co my. Menej solime, menej korenime. Teraz ma dva a uz je uplne vsetko co my. Ale stale menej solime, zdravsie aj pre nas 😃
po prvom roku už môže postupne to čo dospelí ...už som nevarila zvlášť, len trošku menej soli a nie pikantné
Najzdravsi sposob je asi parny hrniec
@petulik92 ahoj ja mám 13 mesačnú a naozaj jej dávam už kadečo. Doma varím zdravo a striedmejšie, ale ak sa ideme najesť s mužom po výlete do restiky tak mimi papa so mnou z jedného taniera. Všetko treba s mierou a postupne. A k tvojej otázke, áno môžeš jej už určite masko aj upiecť 🙂
Veď ročne už môže všetko čo ty. Nedaj mastnú časť ale ináč aj posolit môžeš, aj okoreniť trošku. Aj upiecť.