Akým spôsobom pripraviť mäsko pre ročné dieťa?

petulik92
28. sep 2020

Žienky, hlavne tie, čo dbáte o zdravšie stravovanie vašich drobcov.. Dcérka mala teraz rok, začala som máličko soliť a chcem sa opýtať kedy je vhodné im dávať nie varené ale pečené mäsko, normálne v rúre. Nikde som sa to nedočítala, že by som jej to potom na kúsky potrhala po upečení. Ale to mäso je ozaj bez chuti varené a rada by som jej už dopriala, väčšinou jej to urobím so zeleninovou kašou, aby z toho niečo vôbec zjedla a ku tomu nejaký zemiak atď..

tosomja
28. sep 2020

Veď ročne už môže všetko čo ty. Nedaj mastnú časť ale ináč aj posolit môžeš, aj okoreniť trošku. Aj upiecť.

janba
28. sep 2020

Od roka jedol skoro vsetko co my. Menej solime, menej korenime. Teraz ma dva a uz je uplne vsetko co my. Ale stale menej solime, zdravsie aj pre nas 😃

patka06
28. sep 2020

po prvom roku už môže postupne to čo dospelí ...už som nevarila zvlášť, len trošku menej soli a nie pikantné

adamka25
28. sep 2020

Najzdravsi sposob je asi parny hrniec

zuzzinkaa
28. sep 2020

@petulik92 ahoj ja mám 13 mesačnú a naozaj jej dávam už kadečo. Doma varím zdravo a striedmejšie, ale ak sa ideme najesť s mužom po výlete do restiky tak mimi papa so mnou z jedného taniera. Všetko treba s mierou a postupne. A k tvojej otázke, áno môžeš jej už určite masko aj upiecť 🙂

eliska13
28. sep 2020

@petulik92 veď môžeš spraviť morčacie mäso olivový olej na dno pekáča cibuľu cesnak len pre vôňu, aby stava vonala troška soli zemiakové pyré a šalát k tomu ...pripadne ugrilovat cukinu my sme to mali tento víkend jednoduché chutné nie pracne🙂