Babenky chcem sa opýtať.Akým množstvom (polievky alebo omáčky) nahradiť 200 ml mliečka na obed??Ďakujem za odpovede
kolko obedu spapa , tolko daj🙂
Dokedy otvára ústa ,dieťa vie samé kedy má dosť hlavne tie do roka
moja mala ma 6 mesiacov, stale kojim, zacala som prikrmovat od 5. mesiaca ale kojenie v ziadnom pripade neńahradzam za prikrm, najprv naobed ponuknem prsnik a potom za pol hodinu az hodinu dam polievocku alebo zeleninovo-masove pyre a kolko zje tolko zje, niekedy aj 140ml ale niekedy len oprple 3-4 lyzicky a uz nechce...niekedy su deticky viac hladne niekedy menej, hlavne nedavat nasilu, pokial otvara pusinku tak este chce ked uz zacne vymyslat a krutit hlavkou alebo robit brm brm tak uz nechce :D :D
mlieko vodou z polievky podla mna nenahradis. Ak ide len o tekutiny, tak kolko chce.
ja som sa riadila kolko vypil mliecka...tolko priblizne aj príkrmu...ale samozrejme ak chuti aj viac.
Napriklad moj maly nikdy vela mliecka naraz nevypil max.150-180ml (aj to nie vzdy) a ked som zacala davat prikrmy, prikrmu popapa viac,miska z ktorej papa moze mat priblizne cca 200-250ml a tu ma skoro plnu a popapa v pohode takmer vzdy vsetko 🙂
tak nad tymto som sa nikdy nejako nezamyslala, ale moje deti jedia tolko kolko vladzu. cize im nalozim a ked vidim, ze uz to nasilu tlacia, tak im to vezmem. ale detom vacsinou davam 2 naberacky.
Ja sa s takým prepočtom netrápim. Koľko chce polievky, toľko dam´. Niekedy sú to 4 lyžičky, niekedy 1,5 dcl. Eva