Ahojte, ženy 🙂 Pochytila ma teraz taká mánia, že chcem začať skúšať smoothies, ale vôbec si neviem rady s tým, aký prístroj si na to kúpiť. Chcem totiž čo najlacnejší, lebo neviem ako dlho mi táto mánia vydrží a nechcem aby to bola ďalšia zbytočne drahá vec, ktorú som si kúpila. Nechcem velký mixer, lebo by som aj tak asi robila len jednu porciu a viem, že vo väčšej nádobe by s tým mohol byť problém. Keď mali naposledy v lidli ten smoothie maker tak som nad ním uvažovala, ale nakoniec z toho nič nebolo. Máte ho niekto? Stojí aspon za tých pár eur? A keď nie tak potom aký iný? Neviem momentálne povedať, že aké ovocie a zeleninu by som v tom chcela mixovať, lebo neviem, čo by mi chutilo. Takže by bolo fajn ak by to zvládlo všetko. Ale ako hovorím, na vyskúšanie je cena viac menej prvoradá.
ja som tiež lúskala internet a hľadala dobrý smoothie-maker. Najprv som chcela kúpiť taký lacný za 20€ od Concept, vyzeral šikovne, dokonca nádoba mala slamku a dala sa použiť ako pohár, ale mal strašné recenzie, vraj je slabý a raz-dva začne dymieť motor. Mám pocit, že asi z tých kvalitnejších bude Nutri Bullet z TV shopu, má veľmi dobré hodnotenia, ale ten stojí 120€ a to ja tiež nie som ochotná zaplatiť. Nedávno som v letáku videla Electrolux za nejakých 47€, tak možno sa ešte na ten pozriem. zatiaľ mixujem v klasickom veľkom mixéri, podľa mňa je to ok, ale neviem to porovnať s originál smoothie makerom. A ktovie, či v tom je vôbec rozdiel.
Ahoj ja mám od leta lacnejšiu verziu značku ECG, zatiaľ ide...
@minnie55 rozdiel je, ze vdaka ovela vyssiemu prikonu su veci doslednejsie rozmixovane, viem to porovnat. A nezhori motor za pár mesiacov 🙂
@irresistible môj klasický veľký mixér je kvalitný, značka BOSCH. Má veľký výkon. išlo mi skôr o to, či tie smoothie mixéry nemixujú nejakým iným spôsobom - pri Nutri Bullet sa uvádza, že mixér narúša bunkovú membránu ovocia...
@irresistible bohužial taky obyčajny mixer doma nemame 😒 Počula som, že niektorí to robia ponorným, ale to si neviem velmi predstaviť.
@livka283 môžem sa spýtať ktorý konkretne? A musíš ovocie krájať na malé kúsky? Nie teda že to by bol najväčší problém, ale na heureke to niekto daval do minusov.
@minnie55 nutri bullet som videla teraz aj v DM drogerii asi za 100€ ale aj mne to pride moc. Možno keby som to využivala denne, ale určite nie na začiatok. A tiež som naň videla už nejaku kritiku. Ale to sa nájde vždy 😖
@irresistible, myslela si asi s najvyssim vykonom, ze?
@mirinda96, zavisi od fin. moznosti, my sme najprv robili s tycovym mixerom, lenze ten bol uz zniceny, takze sme museli kupit mixer, kupili sme Sencor, nevravim, ze je to best of, ale mame smoothies kazde rano uz pomaly rok, mnohi si pochvaluju MIomat, ale nam by bol maly.
@minnie55 len tak pre zaujimavost, kolko ma prikon ten Bosch mixer?
@mirinda96 a nemozes si taky normalny mixer od rodiny na chvilu pozicat?
@irresistible tusim okolo 800W
hlavne nie drahy, aby ti nebolo luto ked bude o pol roka nan padat prach :D Ja som si kupila pred cca 2-3 rokmi hned HUROM za nemale peniaze a prisaham vacku rok sa nepouzil uz... teraz mam iny par mesiacov co som dostala este nerozbaleny v krabici :D raz ho hadam vyskusame.. ono to bolo cool ked som bola s malou doma, cize sme si v klude naodstavovali, namixovali.. aj mala to scucla aj ja aj ockovi ostalo sem tam.. ale teraz :D som rada ze stihnem umyt riady po ranajkach a veceri (aj to v umyvacke :D ) a nie este sa lopotit s umyvanim niecoho dalsieho (ono super, vyplachne sa to ano.. ale treba to rozmontovat... ).. skusila by som ten tycovy ak to s nim naozaj pojde :D alebo nieco mensie... a ak NAOZAJ mania neskonci tak by som si kupila nieco lepsie ;)
@minnie55 nas ma 1500W...ale tych 800W je slusnych, uznavam 🙂
mam tiez Vitamix TNC 5200, ivesticia vyssia, ale je super , robi vsetko, drvi, miesi, seka, za minutu mam smoothies, skvely produkt, odporucam
ja mam tiez od Vitamixu konkretne A3500 Ascent, chcela som si tiez zaivestovat, robim na nom aj pyre, polievky, zmrzlinu okrem smothie
Ahoj...na dobre smoothie potrebujes mixer s co najvacsim prikonom a tie nie su lacne. Ak to chces len vyskusat, isto mas doma klasicky mixer, pouzi ten. Nerozmixuje tak kvalitne, ale mozes si overit, ci ta ro bude drzat. Je uplne zbytocne kupovat akykolvek "smoothie-maker" lebo tie, co som videla maju vsetky fakt biedny prikon 🙂
Ja som najprv sest tyzdnov pouzivala obycajny mixer, potom som investovala a s tym ficim uz skoro rok.