Moj syn nechce pit čaje-odmieta ich...
Najradsej ma čistú vodu-no do školy ju odmieta nosit... 😒 Tak rano bojujeme 😅
Co piju vase deti???
nosi cistu vodu, vodu so sirupom, caj obcas, ked ma chut.. + si kupuje v automate jogurtove mliecka
@traktor moj tym,ze odmieta caje-nepije ich takmer nikdy...len ked je chory-aj to z donutenia 😒 čistu vodu vezme..no vraj sa mu deti smeju,ze ma "len" cistu vodu 😖 tak ju odmieta...
A sirup sa mu obavam davat..hlavne pravidelne...
No skola zacina-nieco vymyslim
@sympa1 sama vyrabas?A ako ak smiem vediet
Nasi maju cistu vodu. Maju tam taky ten automat na capovanie, zvladaju to aj krpci ako Max.
@traktor no jemu voda chuti-najviac doma-len ine to je v skole,ked vidi co nosia ine deti...a este ked sa mu vysmeju ☹
Jeho spoluziaci "ficia"na samých bublinkovych napojoch...co moj este ani nepil 😒
@anjelicek26 Ten automat s cistou vodou maju aj v nasej skole..no to sa vyuziva az ked dojdu z domu zasoby
No aspon som sa ubezpecila,ze nie som divna ked dam synovi len cistu vodu do skoly-dakujem.
@nela82 -- u nas im mozes davat tiez len vodu na desiatu ovocie alebo pecivo, nic ine neni dovolene...
@nela82 skuste spolu vybrat nejaku peknu obrazkovu flasku aby z nej mal radost ... a povedz mu ze spoluziaci ked sa smeju su hlupi, budu mat pokazene zuby a v dospelosti budu tucni a chori ... alebo nech sa napije cez prestavku z umyvadla ako sme pili kedysi ... Ja mam este len maleho synceka, takze netusim ako to chodi v skole ... no ked pocujem ze deti sa smeju ked niekto pije cistu vodu, ved to je hroza ... v takom pripade by mozno stalo za to dohodnut sa na rodicku ze sa take zbrndy nebudu nosit do skoly ani predavat v automatoch/bufete ... len to by asi muselo byt na svete menej ludskej hluposti, lebo viem si predstavit ze by niektore mamicky nepochopili ... ☹
@kvetinka211 och tak toto by veru niektore nepochopili 😅 Len co sme boli na skolskom vylete a maminy kupovali detom colu-mala som dost...cely den pit colu-no akoze fuj 😝 V dnesnej dobe uz nie je cista voda IN 😉 Moj syn vie,ze z tych farebnych napojov sa kazia zuby...pribera sa-to si uz teraz strazi 😅
Flasu uz mame kupenu 😉
moje deti miluju mango dzus,riedim to vodou lebo inac je to az moc sladke 🙂
smutné ,čo píšete ☹myslím to posmievanie
Čaj alebo čistú vodu🙂
@nela82 tak my nemame problem s pitim, co jej nachystam to vypije...čaj, vodu so sirupom,cistu vodu...nosi si to v taske takze nieje problem