Aký máte názor na fľašky, ktoré sa samé vysterilizujú v mikrovlnke? Je sterilizácia rovnako účinná ako v sterilizátori alebo po prevarení? Keďže v návode píšu čas na jednu fľašku 1,5 minúty, zdá sa mi to málo.
Klasika je super, len mi vadí ten vodný kameň. Čo s ním? Mám po prevarení ešte fľašku opláchnuť vodou?
opláchnuť aj jarkou a poriadne. uvidíš, aká bude žiarivá.
Inak ak by ste mali doma BRITU (konvica na filtrovanie vody), tak keby ste touto prefiltrovanou vodou sterilizovali, tak vam neostane ten vodny kamen na flaskach, cumlikoch. 😀
Ahojky,
já sterilizovala pouze horkou vodou, občas jsem vše vyvařila. Sterilizátory jsou podle mne jen velký byznys. Mastnotu v lahvi umývám octem 😉
Ahoj holky, já mám sterilizátor do mikrovlnky a neměnila bych. Lahve před steril. umyju v horké vodě někdy i s jarem. Helik- a co není byznys co se týká dětí? 🙂
Tie flasky dostat uz aj na Slovensku?Ja som s nimi bola velmi spokojna,kedze dost sme cestovali a sterilizator sa neda tahat vsade so sebou a milion flasiek tiez nie.
ja mam sterilizacku do mikra a som velmi spokojna
Vie mi niektora vysvetlit,ktore flasky su to?Ja som nikdy ziadnu sterilizacku na flasky nemala.Volim klasiku obcas vyvarit,alebo dudky zaliat vodou z kanvice.
tomaslavka ved pre tolko deticiek sterilizovat by sa mi asi nechcelo 🙂
samosterilizujuce flasky su take,ktore sa sterilizuju v mikrovlne,umyte sa naplnia vodou,cumel sa da do flase,ta sa zatvori a prevara sa minutu apol.
Vysterilizovane flase sa uz neoplachuju.
lindda,jasne mne je jednoduchsie vsetko naraz hodit do vody a vysterilizovat.Tych flasticiek,lyziciek,dudlikov,poharkov je u nas trosku viac.
tomaslavka-to musis mat doma vesele 😉
Tieto fľašky vyrába firma Canpol babies a Mothercare. Canpol kúpite úplne všade, sú cenovo dostupné alebo Mothercare je v Auparku 🙂
ked som ich tam zhanala pred rokom,tak ich este nemali
ja som tieto fľašky kúpila v Mothercare počas veľkého letného výpredaja a možno ich tam ešte majú, nie je to tak dávno. Aj cena bola super, za tri kusy, z 560 na 210. Tak mám radosť 😀
tomaslavka 🙂 to ano ale musi to byt nadherne u vas doma 🙂 Muz je ako kral 😀
Je to vesele a aj nadherne.Moj muz je ako maharadza medzi tolkymi zenami,ale on chudacik musi len kralovsky zarabat 😀 😀 😀 .
...dik za radu...samosterilizujuce flase preco nie 🙂
kup si ach urcite 🙂
já je mám taky ty od canpolu a používala jen ty a klasické zavrhla.
Takze ani po case som si tieto flasky nekupila.Pouzivam stale klasiku. 🙂
tomaslavka3
klasika je najlepšia ja som spokojná so značkou Babynova. Používam sklo, to tak časom nenapáchne ako umelina. a lepšie sa aj čistí. 😝
Ahojky, používám sterilizátor do mikrovlnky (cena 350,-Kč), myslím, že to není nějaká hrozná suma, nevyměnila bych za nic, je super, vřele doporučuji 😵 .
prosim poradte mi aj flasa od canpol balonik sa da sterilizovat v mikrovlnke, a ak ju mate ste spokojne,a kde ju mozem kupit dakujem za radu
este raz sa pripominam a prosim o radu ma niekdo taku flasu a sterilizuje ju v mikrovlnke? dakujem 😕
do mikrovlnky by som fľašku strrilizovať nedávala. som za klasiku. horúca prevarená voda.